Óvári sertésszelet gazdagon megpakolva
Sok gombával és sajttal
Az óvári sertésszelettől senki sem marad éhes. Egyszerű, és sok időt sem vesz el a hétvégédből.

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Szexi melltartók kivágott ruhákhoz: nem fog ki rajtad a pánt, mert nincs is »

A legfinomabb testolajok, melyektől feszesebb lesz a bőr: elmászó kontúrok és narancsbőr ellen »

Már megvan a jövő évi esküvői divat: légiesen könnyed selyem- és muszlinruhák a magyar tervezőtől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az igazi ínyencek sem panaszkodhatnak, ha óvári sertésszelet kerül az asztalra. Ha nem kapsz óvári sajtot, trappistával is betakarhatod a gombás, sonkás szeleteket. Krumplipürét vagy rizst kínálj hozzá. Kautz József receptjével mindenki elégedett lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg gomba
  • 10 dkg vaj
  • 4 szelet karaj
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet óvári sajt
  • só ízlés szerint
  • 1 mokkáskanál grillfűszer
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 1 vöröshagyma
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát vágd apróra, a megtisztított gombát pedig szeleteld fel. A csontozott karajt klopfold ki, sózd, borsozd, szórd meg grillfűszerrel, és kevés vajon süsd elő. A vöröshagymát is dinszteld meg, rakd rá a gombát, ezt is sózd, borsozd ízlés szerint, majd pirítsd meg.

Az elősütött hússzeleteket tedd egy zsírral vékonyan kikent tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé. Mindegyikre halmozz pirított gombát, arra pedig rakj egy-egy szelet sonkát és egy-egy szelet sajtot. Helyezd előmelegített sütőbe, és addig süsd, amíg a húsra ráolvad a sajt.

Blog.hu ajánló