A fokhagymástól a sütőtökösig: a 8 legfinomabb őszi krémleves hideg napokra

Ősszel a különféle zöldségekből készülő, gőzölgő, sűrű krémlevesek igazán jólesnek. Összegyűjtöttük a legnagyobb kedvenceket.

Őszi krémlevesek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szürke, hűvösebb őszi napokon egy jó tányér krémleves a testet és a lelket is átmelegíti. Arról nem beszélve, hogy a zöldséges változatok zamatosak, könnyűek, mégis laktatóak, és gyorsan elkészíthetőek. Ilyenkor bőséges az alapanyagválaszték: a szezon kedveceiből, sütőtökből, brokkoliból, karfiolból, gombából ízletes ételeket dobhatsz össze, a variációk száma végtelen. 

Érdemes akár többféle zöldségből készíteni a leveseket. Sűríteni könnyű tejszínnel, tejföllel, joghurttal vagy akár krumplival, ezektől lágyabb, selymesebb lesz a végeredmény. Feldobhatod a fogásokat zöldfűszerekkel, fokhagymával, laktatóbbá teheted krutonnal, baconnel, sajttal. 

A legfinomabb őszi krémlevesek

A legtöbb krémleves úgy eltelít, hogy általában elég melléjük egy könnyed második fogás. Ha pedig fogyózol, egyszerűen diétássá teheted. Válogass a legjobb őszi receptek közül, és próbálj is ki minél többet!  

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük