Bizonyítsd főzőtehetséged az olcso-receptek.hu versenyén!
Saját mesterműveiddel most a konyhádat is felszerelheted A nagy receptversenyen. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki, aki szeret jókat enni és otthon érzi magát a konyhában, szívesen gyűjti össze legjobban sikerült alkotásait. Az olcso-receptek.hu most lehetőséget kínál arra, hogy saját mesterműveiddel ne csak jóllakathass másokat, de konyhádat is felszereld!

- Bármily egyszerű is az étel, a született szakácsot tévedhetetlenül föl lehet ismerni. - Pelham Grenville Wodehouse

Minden nap a konyhában sürögsz?

Bármit találsz otthon, abból képes vagy valami kreatívat és finomat összedobni? Vagy éppen olyan fűszereket használsz profin, amikről még senki se hallott? Esetleg csak van a tarsolyodban néhány igazi különlegesség? Nos, ha igen, most mindenkinek bebizonyíthatod, hogy te bizony mesterszakácsnak születtél! Áruld el nekünk, mit főzöl ünnepekkor, vendégeknek, egy egyszerű hétvégén vagy akkor, ha éppen valami szokatlanra vágysz – a lényeg, hogy saját ötlet alapján készüljön az étel.

Az oldal legújabb nagyszabású receptversenyében gyönyörű és nagyszerűen használható konyhai gépeket nyerhetsz, és ehhez semmi mást nem kell tenned, mint hogy megosztod velünk saját receptjeidet.

Hogyan vehetsz részt?

Nagyon egyszerűen. Keresd fel az oldalt és a versenykiírást, ott pedig oszd meg velünk, mit használsz az elkészítésnél, hogyan állítod össze a hozzávalókat, hogy a gasztronómiai élmény a legtökéletesebb lehessen, és persze küldd el nekünk az elkészült ételről készült képet – és már meg is vagy!

Vannak persze feltételek – a receptnek természetesen teljesen eredetinek kell lennie, azaz olyat nem küldhetsz be, ami már szerepel az olcso-receptek.hu adatbázisában, és nyilván a mellékelt képnek is sajátnak kell lennie.

De ami a legjobb: ha több receptet osztasz meg velünk, a nyerési esélyed is megnövekszik! És hogy mit kaphatsz cserébe?

A profi konyha kellékei

Az év végéig tartó nyereményakció díjai a Russel Hobbs Desire konyhagép sorozatból kerülnek ki. A kollekcióban megtalálható minden, amire egy modern konyhában szükség lehet. A kávéfőzőtől kezdve a turmixon és a vízforralón keresztül a botmixerig semmi sem hiányzik. A gépek mind csúcsminőségűek, tökéletesen megbízhatóak, amelyekben nem fogsz csalódni.

Ami igazán különlegessé teszi ezeket az eszközöket, az gyönyörű formatervezésük, kreatív dizájnjuk. Letisztult, legömbölyített formák fekete és vörös színekben – ezek a gépek diszkrétek, mégis bármely konyha ékei lehetnek.

Kicsi, de erős az apró aprító

Az első, augusztusi nyeremény, amely csak arra vár, hogy egy lelkes konyhatündér hazavigye, a Desire Mini Aprító. Ez a stílusos vörös-fekete aprító méretét meghazudtoló teljesítményt és kapacitást mutat fel, bármely háziasszony csak örülhet neki a konyhában, hiszen sokkal könnyebbé teszi az ételek elkészítését.

Az aprító strapabíró üvegtálja 1 literes, 500 ml ételt tárolhatunk benne, amelyet a rozsdamentes acélból készült, minőségi vágóél játszi könnyedséggel aprít fel. Mindezt pedig a kis gépezet teljesen magától, egyetlen gombnyomásra képes elvégezni.

Ne felejtsd, hogy minél több receptet küldesz be, annál nagyobb esélyed lesz majd a sorsoláson arra, hogy Te vidd haza a nyereményeket!

További részleteket az ide kattintva olvashatsz!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2506039&banner=2506049&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük