Így készül a különleges olasz rántott hús
Te is imádni fogod
Az olaszok még a rántott húst is tésztával és paradicsommal eszik. Nem bánod meg, ha megkóstolod!

Így készül a különleges olasz rántott hús
Ez is érdekelhet

Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre! (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

Távolból csukni-nyitni? Hasznos és kényelmes választás az okos tetőablak (x)

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Szakácskodj a szabadban! (x)

beauty and style

Bevált tippek gyakori nyári bőrproblémák ellen: gyors segítség hámlásra, pigmentfoltokra, napégésre »

A body a nyári szezon uralkodó darabja: árakkal mutatjuk a legnépszerűbb darabokat »

Mindig csodás szőke frizura sárgulás nélkül: így őrizhető meg a haj hamvassága »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Olasz rántott hús

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg csirkemell
  • 40 dkg tészta
  • 10 dkg mozzarella
  • fél csésze olívaolaj
  • fél csésze paradicsomszósz
  • 1 paradicsom
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál bors

Panírhoz

  • 2 csésze zsemlemorzsa
  • 1 csésze liszt
  • 2 tojás
Recept idők
Ezt is szeretjük