Így készül a különleges olasz rántott hús
Te is imádni fogod
Az olaszok még a rántott húst is tésztával és paradicsommal eszik. Nem bánod meg, ha megkóstolod!
Olasz rántott hús
Hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg csirkemell
- 40 dkg tészta
- 10 dkg mozzarella
- fél csésze olívaolaj
- fél csésze paradicsomszósz
- 1 paradicsom
- 1 csokor friss bazsalikom
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
Panírhoz
- 2 csésze zsemlemorzsa
- 1 csésze liszt
- 2 tojás
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept