Fordított palacsinta Nutella-imádóknak: a tésztába kerül a mogyorókrém, mellé a friss gyümölcs
Ha te is imádod a nutellás palacsintát, próbáld most ki úgy, hogy a tésztájába kevered a mogyorókrémet.

- Pofonegyszerű házi gyanta, ami tartós simaságot garantál: a cukorgyanta könnyen összeüthető »
- Így varrtál már fel gombot? – Apró részlet a ruhán, de sokat dob rajta »
- A High School Musical 36 éves színésznője ma is bevállalhatná egy tinilány szerepét: Ashley Tisdale szépségrutinja alapos, de egyszerű »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
- Átmennél most a földrajzérettségin? 10 kérdés, amire tudni kellett a választ
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- 121 kilóról indult, 45 kilót fogyott CICO-diétával az édesanya: így néz ki most a kétgyerekes Colleen
Ha azok közé tartozol, akik szerint nincs jobb a nutellás palacsintánál, fokozd az élvezeteket, és készítsd el az ínycsiklandó édességet úgy, hogy a krémet a tésztájába kevered. Friss gyümölcsökkel tálalva az igazi. A palacsintatésztát bekeverés után egy rövid ideig érdemes pihentetni, hogy a lisztszemcsék megduzzadjanak. Felgyorsíthatod a munkát, ha egyszerre két palacsintasütőt használsz.
Nutellás palacsinta receptje
Hozzávalók
- 30 dkg Nutella
- 15 dkg liszt
- 4 db tojás
- 2 dl szénsavas víz
- 1 csomag sütőpor
- olaj a sütéshez
- friss gyümölcs a tálaláshoz
Elkészítés:
A Nutellát kézi habverővel keverd ki a tojásokkal és a szénsavas vízzel, majd szitáld hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Takard le, és hagyd állni 10 percet.
Ha a pihentetési idő letelt, palacsintasütőben forrósíts egy kevés olajat, oszlass el benne egy merőkanálnyi tésztát, és a palacsinták mindkét oldalát süsd meg. Tálald eperrel, málnával, kivivel vagy bármilyen gyümölccsel, amit szeretsz.
A különleges palacsinták szerelmesei mindenképpen próbálják ki a franciák narancsos, alkoholos palacsintáját is.
Még több recept