A klasszikus női szeszély receptje
Igazi habos csoda egyszerű kelt tésztából
Ha valaha kóstoltad a női szeszélyt, biztos, hogy szívesen ennél ismét.

A klasszikus női szeszély receptje
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A női szeszély évtizedek óta nagy kedvenc. Bár a cukrászdákból eltűnt, otthon viszonylag egyszerűen megsütheted. Nem bánod meg, ha az eredeti kelt tésztás változattal rukkolsz elő. A baracklekváros, habos édességet dióval még vonzóbbá teheted.

Hozzávalók 16 szelethez:

Tészta

  • 30 dkg liszt
  • 14 dkg vaj
  • 8 dkg cukor
  • 6 tojássárga
  • 2 dl tej
  • 3 dkg élesztő
  • 1 citrom

Tetejére

  • 12 dkg cukor
  • 10 dkg sárgabaracklekvár
  • 6 tojásfehérje
Recept idők

Elkészítés:

Langyosíts tejet, adj hozzá egy kávéskanál cukrot, és morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jócskán megnő a térfogata. Habosítsd a vajat a cukorral, majd egyenként add hozzá a tojássárgákat. Fokozatosan rakd hozzá a lisztet, a felfuttatott élesztőt, reszeld bele a citrom héját, és a masszát dolgozd csomómentesre. Ha szükséges, önts még hozzá tejet, hogy könnyű, puha legyen az állaga.

Egyengesd a tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe, és tedd langyos helyre. Keleszd 30 percig, majd told 175 fokra előmelegített sütőbe, és süsd világos rózsaszínre körülbelül 20 perc alatt. Közben verd fel a tojásfehérjét, add hozzá a cukrot. A tésztát vedd ki a sütőből, és kend meg vastagon baracklekvárral, majd egyengesd rá a tojáshabot. Told vissza a sütit, és 100 fokon süsd még 20 percig. Akkor jó, ha a hab elkezd barnulni. Várd meg, amíg kihűl, csak utána szeleteld fel.

Blog.hu ajánló