Villámgyors 4 sajtos spagetti

Ha így készíted a négysajtos spagettit, valódi ízkavalkádra számíthatsz. Igazi étvágygerjesztő!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A négysajtos spagetti tavaszcsalogató: friss, színes és zamatos. Percek alatt fantasztikus fogást varázsolhatsz az asztalra. Ezt a spagettit a különböző ízvilágú sajtok teszik igazán különlegessé. Biró Sára receptjét a vegetáriánusok is imádják. 

Négysajtos, színes spagetti

Hozzávalók 4 személyre

  • 20 dkg spagetti
  • 12 aszalt paradicsom
  • 2 marék friss leveles spenót
  • 5 dkg trappista sajt
  • 5 dkg cheddar sajt
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 1 dl tejszín
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

Tegyél fel vizet forrni, dobj hozzá két csipet sót. Ha lobog, rakd bele a spagettit. Főzd roppanósra hét-nyolc perc alatt. Ha kész, szűrd le. Közben önts egy serpenyőbe olívaolajat, tedd bele a zúzott fokhagymát és a jól megmosott spenótleveleket. Önts hozzá a főzővízből egy-két evőkanállal, illetve a tejszínt is add hozzá.

Rakd rá az aszalt paradicsomot, forrald fel, majd mehet hozzá a reszelt trappista és füstölt sajt. Szedd egy nagyobb edénybe a spagettit. Halmozd rá a spenótos paradicsomot. A cheddart és parmezánt csak akkor reszeld rá, amikor kínálod.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük