Négysajtos muffin ropogós tetővel: a zsemle sose lesz ilyen finom

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A négyféle sajt csodálatossá teszi ezt a sós süteményt. Eheted zsemle vagy kifli helyett, de ha leves mellé választod, akkor komplett ebédnek fog megfelelni  kettő együtt.

15770189 f5cfff2ee7738d054b0dc54e5aa4acb7 wm

Négysajtos muffin recept

Hozzávalók 12 darabhoz

  • 20 dkg liszt
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 5 dkg gouda sajt
  • 5 dkg trappista sajt
  • 5 dkg mozzarella
  • 4 evőkanál tejföl
  • 1.5 dl tej
  • 1 vöröshagyma
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát aprítsd fel, szeleteld fel, és kevés olajon pirítsd meg. Keverd össze a tejet a tejföllel, két evőkanál olajjal és a tojással. Forgasd hozzá a sütőporral és pirított hagymával vegyített lisztet. Dolgozd a masszát csomómentesre. Végül add hozzá a négyféle reszelt sajtot, de mindegyikből hagyj egy keveset, hogy legyen mivel megszórni majd a muffinokat.

A sütőformát béleld ki kapszlikkal, és kanalazd bele a tésztát. Told előmelegített sütőbe, és süsd 15 percig, majd szórd meg a sajttal a muffinokat, és told vissza a sütőbe, hogy ropogós legyen a tetejük.

15770193 65fb6119ea751abf392428436de4e055 wm

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük