Szuper medvehagymás szendvicskrém villámgyorsan: ezt kend a kenyeredre
Ha most megkóstolod, egész szezonban lesz a hűtődben ínyenc medvehagymás szendvicskrém.

medvehagymas-szendvicskrem
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az ízes, illatos medvehagymás szendvicskrémmel változatosabbá teheted a reggeliket. Fantasztikus kenyérre, pirítósra kenve, friss zöldségekkel tálalva, de akár a húsokat is megtöltheted vele. Hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és most már végre könnyen hozzájuthatsz a jellegzetes ízű és illatú medvehagymához. Ez a krém jól kenhető, és kellemesen csípős. 

Medvehagymás szendvicskrém

Hozzávalók:

  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg krémsajt
  • 0.5 csokor medvehagyma
  • 1 teáskanál
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Mosd meg alaposan a medvehagymát, a leveleit vágd nagyon apróra. Akár késes aprítógépet is használhatsz. Keverd össze alaposan a puha vajjal és a sajtkrémmel, majd ízesítsd sóval, frissen őrölt borssal. Krémesebb lesz, ha turmixolod. Keverhetsz hozzá egy-két nagyobbra vágott levelet, hogy rusztikusabb legyen. Töltsd át jól záródó üvegbe vagy műanyag tálba, és tartsd a hűtőben, de egy héten belül fogyaszd el.
A medvehagyma szinte mindenbe jó, levesbe, pogácsába, húsokhoz, sőt a húsgombócot is feldobhatod vele.

Ezt is szeretjük