Szuper medvehagymás szendvicskrém villámgyorsan: ezt kend a kenyeredre

Ha most megkóstolod, egész szezonban lesz a hűtődben ínyenc medvehagymás szendvicskrém.

Medvehagymás szendvicskrém
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ízes, illatos medvehagymás szendvicskrémmel változatosabbá teheted a reggeliket. Fantasztikus kenyérre, pirítósra kenve, friss zöldségekkel tálalva, de akár a húsokat is megtöltheted vele. Hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és most már végre könnyen hozzájuthatsz a jellegzetes ízű és illatú medvehagymához. Ez a krém jól kenhető, és kellemesen csípős. 

Medvehagymás szendvicskrém

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg krémsajt
  • 0.5 csokor medvehagyma
  • 1 teáskanál
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Mosd meg alaposan a medvehagymát, a leveleit vágd nagyon apróra. Akár késes aprítógépet is használhatsz. Keverd össze alaposan a puha vajjal és a sajtkrémmel, majd ízesítsd sóval, frissen őrölt borssal. Krémesebb lesz, ha turmixolod. Keverhetsz hozzá egy-két nagyobbra vágott levelet, hogy rusztikusabb legyen. Töltsd át jól záródó üvegbe vagy műanyag tálba, és tartsd a hűtőben, de egy héten belül fogyaszd el.
A medvehagyma szinte mindenbe jó, levesbe, pogácsába, húsokhoz, sőt a húsgombócot is feldobhatod vele.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük