Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett

Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A medvehagymás sajtkrémmel változatossá teheted az unalmas reggeliket. Percek alatt elkészülsz vele, és tökéletes mártogatós chipsekhez, zöldségekhez. Ha kevés olívaolajat csöppentesz bele, még könnyebben kened a kenyeredre.

medvehagymas-sajtkrem

Medvehagymás sajtkrém

Hozzávalók

  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg túró
  • 1 dl tejföl
  • 0.5 bögre medvehagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A medvehagymát mosd meg, majd vágd apróra. Rakd a krémsajtot, a villával áttört túrót, a reszelt sajtot, a tejfölt egy tálba, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Jól dolgozd össze, vagy pépesítsd botmixerrel, ha igazán krémesen szereted. Tedd hozzá a medvehagymát. Akár rögtön kenheted is a kenyérre, de jót tesz neki, ha legalább három-négy órán át pihenteted a hűtőben. Így az ízek jól összeérnek.

Ezt is szeretjük