Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.
A medvehagymás sajtkrémmel változatossá teheted az unalmas reggeliket. Percek alatt elkészülsz vele, és tökéletes mártogatós chipsekhez, zöldségekhez. Ha kevés olívaolajat csöppentesz bele, még könnyebben kened a kenyeredre.

Medvehagymás sajtkrém
Hozzávalók
- 10 dkg krémsajt
- 10 dkg reszelt sajt
- 5 dkg túró
- 1 dl tejföl
- 0.5 bögre medvehagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A medvehagymát mosd meg, majd vágd apróra. Rakd a krémsajtot, a villával áttört túrót, a reszelt sajtot, a tejfölt egy tálba, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Jól dolgozd össze, vagy pépesítsd botmixerrel, ha igazán krémesen szereted. Tedd hozzá a medvehagymát. Akár rögtön kenheted is a kenyérre, de jót tesz neki, ha legalább három-négy órán át pihenteted a hűtőben. Így az ízek jól összeérnek.