Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.

Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

70 éves, de jobban öltözik, mint a legtöbb fiatal: 13 izgalmas szett az Instagram divatikonjától »

Nagy a fenekük, de nem félnek megmutatni: minden nő szexi, ha szabadnak érzi magát »

Alig került smink a 49 éves színésznőre: Cate Blanchett ezt is bevállalta »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A medvehagymás sajtkrémmel változatossá teheted az unalmas reggeliket. Percek alatt elkészülsz vele, és tökéletes mártogatós chipsekhez, zöldségekhez. Ha kevés olívaolajat csöppentesz bele, még könnyebben kened a kenyeredre.

Hozzávalók:

  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg túró
  • 1 dl tejföl
  • 0.5 bögre medvehagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A medvehagymát mosd meg, majd vágd apróra. Rakd a krémsajtot, a villával áttört túrót, a reszelt sajtot, a tejfölt egy tálba, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Jól dolgozd össze, vagy pépesítsd botmixerrel, ha igazán krémesen szereted. Tedd hozzá a medvehagymát. Akár rögtön kenheted is a kenyérre, de jót tesz neki, ha legalább három-négy órán át pihenteted a hűtőben. Így az ízek jól összeérnek.

Ezt is szeretjük