Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.
A medvehagymás sajtkrémmel változatossá teheted az unalmas reggeliket. Percek alatt elkészülsz vele, és tökéletes mártogatós chipsekhez, zöldségekhez. Ha kevés olívaolajat csöppentesz bele, még könnyebben kened a kenyeredre.
Medvehagymás sajtkrém
Hozzávalók
- 10 dkg krémsajt
- 10 dkg reszelt sajt
- 5 dkg túró
- 1 dl tejföl
- 0.5 bögre medvehagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A medvehagymát mosd meg, majd vágd apróra. Rakd a krémsajtot, a villával áttört túrót, a reszelt sajtot, a tejfölt egy tálba, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Jól dolgozd össze, vagy pépesítsd botmixerrel, ha igazán krémesen szereted. Tedd hozzá a medvehagymát. Akár rögtön kenheted is a kenyérre, de jót tesz neki, ha legalább három-négy órán át pihenteted a hűtőben. Így az ízek jól összeérnek.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció