Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Igazi tavaszias, üdítő kence: a medvehagymás sajtkrémnek nincs párja.

Friss, ízes, medvehagymás sajtkrém: ezt kend a kenyeredre vaj helyett
Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Feszessé és nagyon puhává teszi a bőrt: olcsó, házi testradír, amihez nem kell semmi különleges »

Ilyen nőies a félhosszú haj az esküvőn: 13 inspiráló frizurát mutatunk »

Olvad a zsír, feszesedik a test: szuperintenzív, 10 perces edzés, ha tényleg nincs időd többre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A medvehagymás sajtkrémmel változatossá teheted az unalmas reggeliket. Percek alatt elkészülsz vele, és tökéletes mártogatós chipsekhez, zöldségekhez. Ha kevés olívaolajat csöppentesz bele, még könnyebben kened a kenyeredre.

Medvehagymás sajtkrém

Hozzávalók:

  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg túró
  • 1 dl tejföl
  • 0.5 bögre medvehagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A medvehagymát mosd meg, majd vágd apróra. Rakd a krémsajtot, a villával áttört túrót, a reszelt sajtot, a tejfölt egy tálba, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Jól dolgozd össze, vagy pépesítsd botmixerrel, ha igazán krémesen szereted. Tedd hozzá a medvehagymát. Akár rögtön kenheted is a kenyérre, de jót tesz neki, ha legalább három-négy órán át pihenteted a hűtőben. Így az ízek jól összeérnek.

Ezt is szeretjük