Málnás chiafagyi kókusztejjel: krémes, egészséges hűsítő
Még idén nyáron ki kell próbálnod a szuperegészséges, percek alatt elkészíthető, málnás chiafagyit!

Málnás chiafagyi kókusztejjel: krémes, egészséges hűsítő
Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Virágillatú parfüm házilag: egyszerűen elkészítheted a saját illatod »

Puha és meleg pulcsik karácsonyi mintával – Árakkal és lelőhelyekkel »

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha imádod a fagyit, de inkább az egészséges édességeket részesíted előnyben, ez a legjobb választás! Nincs benne cukor, laktóz, viszont a gyümölcshöz még igazi vitaminbomba, chiamag is kerül. Ízesítheted továbbá vaníliával, citrommal, kókusszal is. Ettől a fagyitól biztosan nem fogsz hízni. Formákba töltve még izgalmasabb.

Málnás chiafagyi

Hozzávalók:

  • 30 dkg málna
  • 3 dl kókusztej
  • 1 teáskanál eritrit
  • 2 teáskanál chiamag
Recept idők

Elkészítés:

A kókusztejet és a málnát dolgozd össze egy tálban, majd adj hozzá eritritet és chiamagot. Nem baj, hanem teljesen homogén, a nagyobb málnadarabok jól néznek ki, de természetesen krémesre is dolgozhatod. Kóstold meg, ha szükséges, adhatsz még hozzá édesítőt. Rakd a hűtőbe három-négy órára, hogy a chiamag jól megszívja magát!

Ezt követően töltsd a masszát formákba vagy zárható tálkába, és tedd legalább hat órára a fagyasztóba. Ha nagyobb tálban készíted, kevergesd át óránként legalább egyszer, és tálalás előtt 10-15 perccel vedd ki a hűtőből, hogy könnyen tudd adagolni.

 

Ezt is szeretjük