Házi majonézes tonhalkrém - Tudod, hogy mi kerül bele
Ha van egy konzerv tonhal a kamrapolcodon, akár tíz perc múlva eheted is a belőle készített krémet.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
Unod a megszokott szendvicseket? Tedd változatosabbá a reggeliket ezzel a tonhalkrémmel! Egy napon sem említhető az egyenízű bolti kencékkel.
A házi tonhalkrém percek alatt elkészül. Még mártogatósnak, sőt, tésztára is tökéletes. Ha diétázol, a tejföl helyett joghurtot használj. Tehetsz a tetejére lilahagymát, és tojással is dúsíthatod.

Majonézes tonhalkrém
Hozzávalók:
- 20 dkg aprított tonhal
- 5 evőkanál majonéz
- 1 szál újhagyma
- 1 teáskanál frissen facsart citromlé
- 1 teáskanál mustár
- 3 szál petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítés ideje: 10 perc
Elkészítés menete
A tonhalat csepegtesd le, ha szükséges, darabold fel. Add hozzá az apróra vágott újhagymát, a majonézt, a citrom levét, a petrezselymet. Fűszerezd sóval, borssal, és botmixerrel pépesítsd. Az összes hozzávalót akár turmixgépbe is dobhatod.
Érdemes legalább egy-két órára a hűtőbe tenni, hogy az ízek jól összeérjenek. Fogyasztás előtt keverd át a krémet. Kis üvegben, dobozban napokig eláll hideg helyen. Friss bagettel és pirítóssal is remek.