A tökéletes majonézes töltött tojás receptje: húsok és saláták mellé is jól megy
Mindegy, hogy milyen ünnep vagy összejövetel, a majonézes töltött tojással mindig biztosra mehetsz.


- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- Magyar is van a világ leghíresebb mémjei között: a rajtuk szereplő emberek így megváltoztak az évek során
A töltött tojásban az a legjobb, hogy egyszerű, gyorsan és könnyedén variálható. Szilveszterre is tökéletes vendégváró, ami a majonéztől és a tejföltől lágy, selymes lesz. A tojásos masszát villával is összedolgozhatod, de még krémesebb lesz, ha késes aprítót vagy botmixert vetsz be.
Majonézes töltött tojás
Hozzávalók:
- 8 db tojás
- 2 evőkanál tejföl
- 2 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 0.5 db vöröshagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A tojásokat főzd forrástól számítva 10 percig, majd hideg vízben hűtsd le. Pucold meg, és óvatosan vedd ki a tojások sárgáját. Rakd egy tálba, és villával törd össze.
Add hozzá a mustárt, a majonézt, a tejfölt, az apróra vágott hagymát, és fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal. Dolgozd krémesre a masszát, és töltsd vissza a tojásokba. Tedd a hűtőbe tálalásig, majd szórd meg pirospaprikával.
Ha ropogtatnivalóval is készülnél szilveszterre, a baconös, sajtos csavart rúd gyors, egyszerű és isteni megoldás.
Még több recept