Serpenyős, hagymás, kolbászos krumpli - Laktató, ízletes egytálétel
A serpenyős, kolbászos krumplit alig több mint fél óra múlva már tálalhatod is.

Serpenyős, hagymás, kolbászos krumpli - Laktató, ízletes egytálétel
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

A kockás szoknya a szezon nagybetűs kedvence: bitang jól variálható, és mindig stílusos »

Ashley Benson új bob frizurája hozza az ősz hangulatát: érdemes lemásolni »

5 perces kalóriaégető edzés: hatékony segítség őszi elhízás ellen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez az egytálétel legalább olyan finom, mint a hagyományos paprikás krumpli. Nem kell vele sokat pepecselni, és jó kiadós. A hagymával ne spórolj! Az ízletes fogást a család férfitagjai is örömmel megeszik, sőt, repetázni is fognak belőle. Feltétlenül kínálj hozzá savanyúságot!

Kolbászos krumpli

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 25 dkg füstölt kolbász
  • 1 teáskanál
  • 1 mokkáskanál bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0.5 db póréhagyma
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit mosd meg alaposan, a héját is dörzsöld meg, és vágd egyforma nagyságú darabokra. Egy serpenyőben hevíts olajat, majd rakd bele a krumplit, és kevergetve süsd öt percig. Tedd hozzá a felkarikázott póréhagymát, a fokhagymát és a kisebb darabokra vágott kolbászt.
 

Önts alá kevés, körülbelül fél deci vizet, és lefedve párold körülbelül 15 percig. Közben sózd, borsozd ízlés szerint. Légy óvatos, mert a kolbász is fűszeres lehet. Ne nagyon kevergesd, inkább csak rázd az edényt. Húzd le a tűről, és szórd meg petrezselyemmel.

Ezt is szeretjük