Omlós kókuszos-csokis tallérok - Sokáig puha marad a sütis dobozban
A kókuszos-csokis tallérból érdemes egyszerre nagyobb adagot készíteni, mert nagyon gyorsan fogy.

Omlós kókuszos-csokis tallérok - Sokáig puha marad a sütis dobozban
Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

8 frizura, amihez csak egy hajsütő kell: ezerszer dúsabb és nőiesebb így a bob fazon »

Egy borotvareklám, amelyben tényleg szőrösek a nők - Ezen nem kellene meglepődnünk »

Ilyen ruhákat a mesékben sem látsz: álomszép couture kínai tervezőtől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kekszekből és az aprósütiből soha nem elég. Jól jön egy pohár forró ital mellé, vendégvárónak vagy tízóraira. Ez a recept hihetetlenül egyszerű, csak össze kell keverni az összes hozzávalót. A kókuszos-csokis tallérok villámgyorsan megsülnek, de arra azért ügyelj, hogy ne süsd túl, különben nem puhulnak meg.

Hozzávalók 20 darabhoz:

  • 20 dkg liszt
  • 12 dkg vaj
  • 12 dkg cukor
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg étcsoki
  • 2 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 teáskanál sütőpor
Recept idők

Elkészítés:

Rakd egy tálba a puha vajat, add hozzá a cukrot, és gépi habverővel dolgozd habosra. Tedd hozzá a tojást, majd több részletben a sóval és a sütőporral elkevert lisztet, végül pedig mehet bele a kókuszreszelék.
 

Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és a masszából kanállal halmozz bele diónyi kupacokat. Arra ügyelj, hogy egymástól legalább három centi távolságra legyenek, mert sütés közben a tallérok szétterülnek. Előmelegített sütőben süsd 160 fokon körülbelül 10 percig. Rögtön ne szedd le a sütiket a papírról, mert könnyen törnek. Amikor a tallér kihűl, olvaszd meg az étcsokit, és mártsd bele az alját, esetleg díszítsd kedvedre.

Ezt is szeretjük