8 ok, amiért érdemes kipróbálni a Knorr Házias Levesalapot (x)
Nemcsak ínycsiklandó étel készíthető a segítségével, de olyan előnyei is vannak amikre talán nem is gondolnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miben más a Knorr Házias Levesalap, mint a hagyományos leveskockák? A hagyományos leveskocka készítésekor a szárított összetevőket növényi zsiradék segítségével préselik kocka formába. Jól bevált ízesítő, ami majdnem minden háziasszony konyhájában megtalálható már hosszú évek óta.

A Knorr Házias Levesalap a leveskockák legújabb generációja: kiváló alapanyagokból -frissen fagyasztott zöldségek, fűszerek, hús és húslékivonat felhasználásával - készül, melyeket magas hőfokon, lassan összefőznek. Mivel a fagyasztott zöldségek íze mindig intenzívebb, mint a szárított zöldségeké, így a kész ételnek is frissebb, zöldségesebb ízt ad. Emellett a Knorr Házias Levesalapból percek alatt kiváló minőségű alaplé is készíthető, mely egyre több recept hozzávalói között tűnik fel, mint szükséges alapanyag.

TIPP:
Ha nincs szükséged 1 egész levesalapra, akkor felbontás után fóliával lezárva hűtőszekrényben 5-7 napig tárolható.

8 ok, amiért érdemes kipróbálnod a Knorr Házias Levesalapot

1. A fagyasztott zöldségeknek és új, kocsonyás állagának köszönhetően intenzív, friss íze van.
2. A hagyományos leveskockákhoz képest kevesebb sót tartalmaz
3. A technológiai folyamatnak köszönhetően tartósítószer hozzáadására nincs szükség.

4. Professzionális séfek alkották nagy gondossággal.
5. Több órás főzést takaríthatsz meg vele.
6. Kiváló minőségű alapanyagokból készül.
7. Bármikor hozzáadhatod ételeidhez a főzési folyamat során, mert rövid kevergetés után gyorsan feloldódik.
8. Telt, házias, gazdag ízt ad ételeidnek.

TIPP:

Próbáld ki sajtos tészta dúsítására: a kifőtt, forró tésztához adj Knorr Házias Tyúkhús Levesalapot, keverd jól át, amíg a levesalap elolvad, add hozzá a tejfölt, kicsit melegítsd össze a tűzhelyen, majd szórd meg reszelt sajttal! A levesalap olyan gazdag ízt kölcsönöz a tésztának, amivel eddig még nem találkoztál, de ezután mindig így fogod csinálni!

Húsos íz, villámgyorsan: a csontok hosszas főzése helyett Knorr Házias Marhahús Levesalappal egyszerűen adhatsz húsos, gazdag ízt a hamis gulyáslevesnek is. Használj bőven paprikát, fokhagymát, és ne feledkezz el a finom zöldségekről sem!

Használd rántott vagy tojásos leves dúsítására: a köménymagos tojásleves gyors és gazdaságos, mégis meglehetősen szerény ízvilágú étel. Ha mégis szeretnél nagyobb elismerést aratni, a rántás készítésénél használj őrölt köményt és mielőtt a tojásokat beleteszed a lébe, adj hozzá egy Knorr Házias Marhahús Levesalapot(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1728601&banner=1728609&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük