A klasszikus Wiener Schnitzel receptje

A legjobb vasárnapi ebéd!

Az omlósan ropogós hús generációk óta a vasárnapi ebéd része, nem véletlenül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A bécsi szelet készítése nem bonyolultabb művelet, mint bármely rántott fogásé, ennek az ételnek a titka a jó minőségű borjúhúsban rejlik, aminek beszerzéséhez nem árt jóban lenned a henteseddel.

Wiener Schnitzel

Hozzávalók

  • 70 dkg borjúhús
  • 3 dl zsíros tej
  • ízlés szerint só
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 3 tojás
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Mennyei nyári desszertek

A finom rántott hús után jöhetnek a legjobb nyári desszertek, krémesek, és gyorsan elkészülnek.

15864551 8f4edae71cf1596c301e86fccadd62aa wm
Ezt is szeretjük