Sajtmártásban sült, fűszeres kelbimbó - Finom szaftos, és nagyon ízletes
Biztosan megszereted a kelbimbót, ha pikáns sajtmártásban sütöd meg.

Sajtmártásban sült, fűszeres kelbimbó - Finom szaftos, és nagyon ízletes
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az apró kelbimbók igazi vitaminbombák, ráadásul nagyon kevés kalóriát tartalmaznak. Mivel a zöldséget Belgiumban nemesítették, brüsszeli káposztának is nevezik. Az első fagyok után édeskésebb lesz. Érdemes vele kísérletezni, hisz változatosan elkészíthető. A kelbimbó sajtmártásban egyszerű, mégis ínycsiklandó.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg kelbimbó
  • 10 dkg sajtkrém
  • 10 dkg trappista sajt
  • 2 dl tejszín
  • 3 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • bors
  • szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

A  kelbimbó végeit vágd le, a külső leveleket szedd le, és jól mosd meg. Forralj vizet egy lábosban, sózd meg alaposan, és rakd bele a zöldségeket. Főzd két percig, majd szűrd és csepegtesd le.

Egy tűzálló tálat kenj ki vajjal, tedd bele a kelbimbókat, majd sózd meg. A tejszínt keverd össze a krémsajttal, a borssal, az ételízesítővel, a szerecsendióval, a zúzott fokhagymával, és öntsd a zöldségekre. Reszeld rá a trappista sajtot. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg 20 perc alatt. Amikor a teteje kezd pirulni, vedd ki a sütőből.

Blog.hu ajánló