Rántott hús krumplibundában
Köret sem kell hozzá
Unod a hagyományos panírt? Egy kis különlegességre vágysz? Akkor süsd a karajt krumplibundában!

Ez is érdekelhet

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Gyönyörű esküvői hajdíszek minden frizurához: egyszerűek, mégis különlegesek »

Támogatja a bőr öngyógyító képességét és mélyen ápolja azt: a ligetszépe olaj nemcsak ámítás »

Ők voltak a ’80-as évek legjobban kereső szupermodelljei: mindenki rájuk akart hasonlítani »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Megéri egy kicsit több időt fordítani a panírra, dobd fel egy kis krumplival. Biztos, hogy mindenki imádni fogja. Külön köretről nem kell gondoskodnod, mert a karaj krumplibundában nagyon laktató. Kard Éva főfogásához azért illik egy kis savanyúság.

Karaj krumplibundában

Hozzávalók 3 személyre:

  • 6 szelet karaj
  • 25 dkg főtt krumpli
  • 3 tojás
  • kukoricaliszt
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit pucold meg, vágd apróbb kockákra, és enyhén sós vízben főzd puhára. Ha kész, szűrd le, majd krumplinyomón törd át, és teljesen hűtsd ki.
A hússzeleteket klopfold ki, sózd be, és egy rövid ideig hagyd állni. A teljesen kihűlt krumpliba egyesével keverd bele az egész tojásokat, majd sózd, borsozd, és szórd meg szerecsendióval. Alaposan keverd el, hogy sima masszát kapj.

A hússzeleteket forgasd először a kukoricalisztbe, majd pedig a krumplis keverékbe. Egy serpenyőben hevíts olajat, és helyezd bele a panírozott karajt. Először lefedve, alacsony hőfokon süsd, majd vedd le a fedőt, közben fordítsd át a húst. Ha mindkét oldala szép aranybarna, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le az olajat.

Ezt is szeretjük