Rántott hús krumplibundában
Köret sem kell hozzá
Unod a hagyományos panírt? Egy kis különlegességre vágysz? Akkor süsd a karajt krumplibundában!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megéri egy kicsit több időt fordítani a panírra, dobd fel egy kis krumplival. Biztos, hogy mindenki imádni fogja. Külön köretről nem kell gondoskodnod, mert a karaj krumplibundában nagyon laktató. Kard Éva főfogásához azért illik egy kis savanyúság.

Karaj krumplibundában

Hozzávalók 3 személyre:

  • 6 szelet karaj
  • 25 dkg főtt krumpli
  • 3 tojás
  • kukoricaliszt
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit pucold meg, vágd apróbb kockákra, és enyhén sós vízben főzd puhára. Ha kész, szűrd le, majd krumplinyomón törd át, és teljesen hűtsd ki.
A hússzeleteket klopfold ki, sózd be, és egy rövid ideig hagyd állni. A teljesen kihűlt krumpliba egyesével keverd bele az egész tojásokat, majd sózd, borsozd, és szórd meg szerecsendióval. Alaposan keverd el, hogy sima masszát kapj.

A hússzeleteket forgasd először a kukoricalisztbe, majd pedig a krumplis keverékbe. Egy serpenyőben hevíts olajat, és helyezd bele a panírozott karajt. Először lefedve, alacsony hőfokon süsd, majd vedd le a fedőt, közben fordítsd át a húst. Ha mindkét oldala szép aranybarna, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le az olajat.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük