7 ötlet csomagolós ebédre: ezeket az iskolába és a munkahelyre is magatokkal vihetitek

Ezek az ebédötletek hidegen és melegen is nagyon finomak, így akár a munkahelyre vagy az iskolába is magaddal viheted őket.

Iskolai, munkahelyi ebédötletek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezeket az ebédötleteket bátran magaddal viheted a munkahelyre vagy az iskolába. Könnyen csomagolhatóak, nincs erős illatuk, ráadásul hidegen is finomak, így akkor sem vagy meglőve, ha nincs lehetőséged melegíteni.

ad

A munkahelyi vagy iskolai ebéd sokaknak okoz nehézséget. A menza nem mindig finom, pláne nem egészséges, a rendelés drága. Vannak ráadásul olyan ételek, amelyeket egyszerűen nem illik az irodában fogyasztani: senki fogja megköszönni, amikor az egyik munkatárs asztala felől százan szagolják a sült halat.

Iskolai, munkahelyi ebédötletek

Az itt felsorolt fogások tökéletesen megfelelnek az iskolába vagy a munkahelyre. Már előző nap el tudod őket készíteni, jól bírják a hűtést, könnyen csomagolhatók, szállíthatók. Ha tartós, műanyag ételhordóba teszed őket, környezetbarát is leszel, ugyanis nem termelsz felesleges szemetet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük