8 melengető és laktató húsos leves: villámgyors, tartalmas és könnyű is van köztük
Egy melengető húsos leves után már legfeljebb valami könnyű második fogásra vágyik az ember.
A húsos levesek gyakran nem egyszerűen az ebéd bevezető fogásai, hanem főételnek is elmennek. Egy sűrű raguleves vagy gulyásleves után már senki nem kíván nehezebb második fogást: ilyenkor egy adag tészta vagy egy nagy tál saláta esik legfeljebb csak jól.
ad
Hús kerülhet a borsólevesbe vagy a nyírségi gombóclevesbe, amely a belefőzött krumpligombóctól különleges. A zsidó konyha hagyományos étele, a maceszgombócleves is csirkehúsos alappal készül.
Húsos levesek
Egy nagy tál bableves vagy gulyásleves már önmagában is jól eltelít, főleg, ha friss kenyeret is eszel mellé. A húsgombócos borsóleves rövid időn belül az asztalon lehet, míg az aranysárga vasárnapi húslevesnek egész délelőtt gyöngyöznie kell a tűzhelyen, hogy szép színű és ízletes legyen.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
- húsleves
- gombócleves
- húsgombócleves
- marhahúsleves
- gulyásleves
- bableves
- csirkeaprólék-leves
- maceszgombóc leves
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- sütőtök
- sütőtökös muffin
A 8 legfinomabb sütőtökös édesség: muffin, kevert és kelt tészta is van közte
- krémleves
- sütőtök krémleves
A fokhagymástól a sütőtökösig: a 8 legfinomabb őszi krémleves hideg napokra
- tiramisu
- mascarpone