8 melengető és laktató húsos leves: villámgyors, tartalmas és könnyű is van köztük

Egy melengető húsos leves után már legfeljebb valami könnyű második fogásra vágyik az ember.

Húsos levesek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A húsos levesek gyakran nem egyszerűen az ebéd bevezető fogásai, hanem főételnek is elmennek. Egy sűrű raguleves vagy gulyásleves után már senki nem kíván nehezebb második fogást: ilyenkor egy adag tészta vagy egy nagy tál saláta esik legfeljebb csak jól.

ad

Hús kerülhet a borsólevesbe vagy a nyírségi gombóclevesbe, amely a belefőzött krumpligombóctól különleges. A zsidó konyha hagyományos étele, a maceszgombócleves is csirkehúsos alappal készül.

Húsos levesek

Egy nagy tál bableves vagy gulyásleves már önmagában is jól eltelít, főleg, ha friss kenyeret is eszel mellé. A húsgombócos borsóleves rövid időn belül az asztalon lehet, míg az aranysárga vasárnapi húslevesnek egész délelőtt gyöngyöznie kell a tűzhelyen, hogy szép színű és ízletes legyen. 

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük