Van olyan jó a paleo fagyi, mint a rendes? Kipróbáltuk
Fagylaltot tesztelt a szerkesztőség, nem is akármilyet. De vajon megüti-e a szintet a paleo fagyi?
- A természet ihletet ad (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
A fagylaltról általában az embernek a bűnös élvezet jut eszébe, hiszen isteni a nyári melegben, de mindenki pontosan tisztában van azzal, hogy nem tesz jót sem az alakjának, sem az egészségének a gombócok elfogyasztása. Szerencsére egyre több alternatíva tűnik fel a fagyik piacán, és most nem a light verziókról beszélünk, hanem a valóban egészségesekről.


A Hideg Nyalat fagylaltok nincsenek régóta a piacon, és a szerkesztőség kapott egy jó nagy adag kóstolót belőle. Íme, a vélemények.
Gyanakodva próbáltam ki a paleo fagyit, mert kóstolás előtt nem hittem el, hogy tejszín és cukor nélkül is lehet olyan fagyit csinálni, ami megüti nálam a szintet. Azt hiszem, hogy mindegyik ízt sikerült megkóstolnom, talán a trópusi volt a kedvenc, mert nagyon krémes, és úgy banános-ananászos-kókuszos ízű, hogy egyik íz sem tolakodó, nem nyomja el a másikat. A csokis keksz is szuper volt, plusz pontot érdemel, hogy a kis ropogós maglisztből készült kekszdarabok nem tudtak úgy szétázni, mint a hagyományos fagyiban - Donka Lili
A paleolit fagylalt alacsony glikémiás indexű, szójamentes, tejmentes, gluténmentes, cukormentes, valódi táplálék. Nem tartalmaz adalékanyagot, és a finomság 60%-a gyümölcs. Ráadásul a töltősúlya is sokkal jobb, mint a hagyományos jégkrémeké, hiszen nincs felhabosítva.
Nagyon finom, különleges ízű. Nagyon örülök, hogy végre ilyen terméket is lehet kapni, mert nagyon szeretem a fagyit, de mivel mellőzöm a cukrot, ezért nem igazán volt alternatívám. Egyetlen hátránya, hogy talán kicsit túl kemény, így nehezen kanalazható - Draskovits Timi
Én ettem csokisat, igazából nekem ugyanolyan ízű volt, mintha csak "rendes" csokifagyit ennék, ami nagy dicséret, hiszen ebben nincs tej meg semmi ilyesmi. Az epreset is kóstoltam, jó volt, hogy nem valamiféle édes-cukor íz dominált, hanem a gyümölcsé, mint amikor a nagymamámnál villával összenyomkodtuk a kertben szedett epret, és úgy ettük kistányérból - Pákozdi Gabi
Szerintem az epres volt a legfinomabb. Érezni lehetett, hogy tele van gyümölccsel. Nem volt túl édes, tényleg könnyű frissítő maradt, és jó tudni, hogy igazi kézműves fagyi - Bugya Brigi