Isteni sütés nélküli gyümölcsös joghurttorta
Nem kell sok időt tölteni vele
Csodás túrós joghurttortát készíthetsz nyári gyümölcsökből!

Isteni sütés nélküli gyümölcsös joghurttorta
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

beauty and style

Gyönyörű esküvői ruhák őszre: 3 stílus, ami nagyon divatos lesz »

A modelleknek sem könnyű: néha kifog rajtuk a cipő vagy a ruha »

Egy ruhadarab, amin nem kell sokat gondolkodni: ilyen nőies tud lenni az overall »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A krémes, ripsz-ropsz összeállítható, jól behűtött gyümölcsös joghurttorta kelendő lesz a nagy kánikulában. Pakold meg kedvenc gyümölcseiddel jó gazdagon. A desszert alapja bármilyen édes keksz lehet. A gyümölcsök felét akár a krémbe is belekeverheted. Ez ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét.

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 50 dkg túró
  • 30 dkg gyümölcs
  • 30 dkg babapiskóta
  • 30 dkg natúr joghurt
  • 10 dkg vaj
  • 3 dl habtejszín
  • 5 evőkanál porcukor
  • 1 csomag zselatin
  • 1 csomag habfixáló
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A kekszet daráld le vagy törd össze, dolgozd össze az olvasztott vajjal, majd az ujjaiddal nyomkodd a háromnegyedét egy kapcsos tortaforma aljába, esetleg az oldalára. A tejszínt verd kemény habbá a fixálóval és a porcukorral. A zselatint öntsd három deci vízbe, forrald fel, és hűtsd langyosra.

A gyümölcsjoghurtot keverd össze a villával áttört túróval, a vaníliás cukorral, add hozzá a zselatint. Az egészet óvatosan keverd hozzá a felvert tejszínhez. A krémet kanalazd a kekszes alapra, és egyengesd el. Szórd rá a tetejére a maradék kekszet. Tedd a hűtőbe legalább két-három órára dermedni, majd óvatosan vedd ki a tortaformából. Díszítsd tejszínhabbal és gyümölccsel.

Ezt is szeretjük