Mennyei gyümölcsös, fehér csokis brownie
35 perces recept
A fehér csokis brownie, vagyis a blondie nem véletlenül egyre népszerűbb.

Mennyei gyümölcsös, fehér csokis brownie
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

Narancsbőrös a fenekük, mégis irtó dögösek: 5 híresség, akinek Photoshop nélkül hepehupás a bőre »

7 nyári ruhadarab, amit még nem kell elraknod: kora ősszel is szükséged lesz rájuk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Már egy falat fehér csokis brownie elvarázsol. Legalább olyan jó, mint ha étcsokiból készítenéd. A közepe fantasztikusan krémes lesz. A tésztájába ribizlit, áfonyát, málnát is keverhetsz, de többféle gyümölcsöt is használhatsz a fehér csokis brownie-hoz.

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 25 dkg liszt
  • 20 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg fehér csoki
  • 1 bögre bogyós gyümölcs
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • csipet só
Recept idők

Elkészítés:

A fehér csoki felét vágd kisebb darabokra. Egy tálban vegyítsd a lisztet, a sót és a sütőport. Egy másik edényben keverd habosra a cukrot és a vajat. Dolgozd hozzá a tojást és a vaníliás cukrot is. Forgasd össze a nedves és a száraz keveréket egy fakanál vagy spatula segítségével. Óvatosan add hozzá a gyümölcsöt és a csokidarabokat is.

Öntsd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tedd előmelegített sütőbe, és 170 fokon süsd körülbelül 20 percig. Ha a tészta teteje aranybarna, és berepedezik egy kicsit, biztos, hogy jó. Tovább ne hagyd a sütőben, mert a belseje hűlés közben megszilárdul. Vízgőz felett olvaszd fel a maradék csokit, és öntsd a tészta tetejére, majd díszítsd gyümölccsel.

Ezt is szeretjük