Gyors csokis kevert süti
A kevert sütinek nem lehet ellenállni, hiszen ripsz-ropsz elkészül, ráadásul azzal gazdagítod, amivel szeretnéd. Próbálkozz csokival!
A kevert sütemény nagy népszerűségnek örvend a háziasszonyok körében, hiszen nagyon hamar elkészül, és a siker is garantált. Csak keverd össze a hozzávalókat, öntsd egy tepsibe, és már dobhatod is a sütőbe.
Ha te is az egyszerű, mégis nagyszerű jelszavát követed, próbáld ki mesés, csokis receptünket!
Kevert csokis sütemény
Hozzávalók:
- 25 dkg kristálycukor
- 25 dkg liszt
- 10 dkg tejcsokoládé
- 3 evőkanál kakaó
- 2 tojás
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis pohár tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 teáskanál szódabikarbóna
A lisztbe szórd bele a szódabikarbónát, a kakaót és a citrom héját. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral keverd össze, majd add a liszthez.
Keverd hozzá az olajat és a tejfölt is, végül pedig az apró darabokra tört tejcsokit. Sütőpapírral bélelt tepsibe vagy egy kivajazott, liszttel megszórt kuglófformába öntsd bele a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt süsd készre.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- gyümölcs
- sütemény
Linzerkosárkák egyszerűen
- sütemény
- lekvár
A tökéletes lekváros linzer receptje
- csokoládé
- csoki