Gyors csokis kevert süti

Pillanatok alatt kész

A kevert sütinek nem lehet ellenállni, hiszen ripsz-ropsz elkészül, ráadásul azzal gazdagítod, amivel szeretnéd. Próbálkozz csokival!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kevert sütemény nagy népszerűségnek örvend a háziasszonyok körében, hiszen nagyon hamar elkészül, és a siker is garantált. Csak keverd össze a hozzávalókat, öntsd egy tepsibe, és már dobhatod is a sütőbe.

Ha te is az egyszerű, mégis nagyszerű jelszavát követed, próbáld ki mesés, csokis receptünket!

Kevert csokis sütemény

Hozzávalók:

  • 25 dkg kristálycukor
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg tejcsokoládé
  • 3 evőkanál kakaó
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 teáskanál szódabikarbóna

A lisztbe szórd bele a szódabikarbónát, a kakaót és a citrom héját. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral keverd össze, majd add a liszthez.

Keverd hozzá az olajat és a tejfölt is, végül pedig az apró darabokra tört tejcsokit. Sütőpapírral bélelt tepsibe vagy egy kivajazott, liszttel megszórt kuglófformába öntsd bele a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt süsd készre.

17 csodás desszert

Nézegess képeket!

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük