3 fogásos hétvégi menü egy óra alatt
Mindenki imádni fogja a családban
Hidd el, egy óra alatt is összedobhatsz egy komplett hétvégi menüt!

Dia

	Brokkolikrémleves	A zöldségkrémlevesek tökéletesek előételnek, ráadásul képtelenség elrontani őket, amíg pedig puhul a zöldség, addig van időd mással foglalkozni. Készítheted bármilyen zöldségből, amihez csak kedved van, az egyik legnépszerűbb darab a brokkoliból készült változat. Ennek a receptjét itt találod.

Brokkolikrémleves

A zöldségkrémlevesek tökéletesek előételnek, ráadásul képtelenség elrontani őket, amíg pedig puhul a zöldség, addig van időd mással foglalkozni. Készítheted bármilyen zöldségből, amihez csak kedved van, az egyik legnépszerűbb darab a brokkoliból készült változat. Ennek a receptjét itt találod.

Dia

	Sült csirke	A közkedvelt és bármikor hozzáférhető szárnyasból remek sültet készíthetsz, egy óra alatt bőven megvan, és a ropogós külső fűszeres és zamatos belsőt takar, ami a legjobb lakomákat idézi. A leghatékonyabb, ha a készülődést ezzel kezded, aztán amikor már sül a szárnyas, a többieket bőven elkészítheted. Rengeteg változata van, ez itt egy egyszerű recept hozzá.

Sült csirke

A közkedvelt és bármikor hozzáférhető szárnyasból remek sültet készíthetsz, egy óra alatt bőven megvan, és a ropogós külső fűszeres és zamatos belsőt takar, ami a legjobb lakomákat idézi. A leghatékonyabb, ha a készülődést ezzel kezded, aztán amikor már sül a szárnyas, a többieket bőven elkészítheted. Rengeteg változata van, ez itt egy egyszerű recept hozzá.

Dia

	Villámgyors csokis sütemény	Valószínűleg nincs ennél gyorsabban elkészíthető édesség, ami ráadásul ilyen finom volna. Ha van mikród, akkor kevesebb, mint 15 perc alatt elkészülhetsz ezzel az édességgel. Egyszerűen csak keverd össze a hozzávalókat, told be a mikróba, és várj, amíg készre sül benne. Így készítsd!

Villámgyors csokis sütemény

Valószínűleg nincs ennél gyorsabban elkészíthető édesség, ami ráadásul ilyen finom volna. Ha van mikród, akkor kevesebb, mint 15 perc alatt elkészülhetsz ezzel az édességgel. Egyszerűen csak keverd össze a hozzávalókat, told be a mikróba, és várj, amíg készre sül benne. Így készítsd!

Ezt is szeretjük
Fotó: