Még mindig gondot jelent a heti bevásárlás?
Van rá megoldás
Ha nem szeretsz sorban állni, cipekedni és az időd is kevés, próbálj ki egy bevált módszert! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A heti és havi bevásárlás általában senkinek nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé, hiszen kellemesebben is el lehet képzelni egy hétköznap estét vagy hétvégét, mint sorban állva és nehéz csomagokat cipelve. Ma már szerencsére van mód arra, hogy ezt kikerüld, sőt rengeteg előnnyel jár, ha a szükséges termékeket online szupermarketben szerzed be.

Először is vásárlás helyett pihenésre vagy számodra kedves tevékenységre fordíthatod ezt az időt, ráadásul közben üzemanyagot is spórolsz. Ha tudatos vásárló vagy, ezzel a módszerrel elkerülheted, hogy az akciókon felbuzdulva felesleges termékeket halmozz fel otthon csupán azért, mert kedvezményes áron kínálták.
A kismamák, anyukák, a nyújtott munkaidőben dolgozók, az idős betegek, de akár az albérletben élő fiatalok számára is igazi segítség, ha bevásárlás házhoz érkezik.

Az internet nagyszerű társad lehet a hatékony vásárlásban, hiszen az ár-összehasonlító oldalak segítségével kiválaszthatod a legkedvezőbbet és mindez semmilyen plusz energia-ráfordítással nem jár.

Kényelmes és tudatos vásárlás

Az okostelefonok korában ma már léteznek olyan alkalmazások, amelyek egy termék vonalkódját leolvasva megmondják annak árát, és akár rögtön meg is rendelheted a terméket, vagy bevásárló listát állíthatsz össze. Ilyen például a GRoby mobil alkalmazása is.

A lista írás már nagyanyáink idejében is népszerű volt, nem véletlenül. Ennek modern változata a telefonnal vagy táblagéppel is variálható lista, melyen otthon, utazás vagy munka közben is bármikor módosíthat a család bármely tagja, az elmentett listákhoz pedig bármikor visszatérhetsz.

Érdekesség, hogy míg régebben átlagosan kétheti gyakorisággal vásároltak az emberek, mostanra ez a szám 3 hét és egy hónap közé módosult, ami a növekvő tudatosságot és a tervezést tükrözi.

Tipp: Félkész és kész termékek helyett részesítsd előnyben a friss és tápanyagokban gazdag alapanyagokat! Az így elkészült ételek zamatosabbak és jóval egészségesebbek is.

Egyre kevesebb az élevezeti cikkekre fordított összeg, ugyanakkor megnőtt a hagyományos élelmiszerek, friss zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek és a natúr valamint a bió élelmiszerek iránti kereslet. Kedveltebbek az online fizetési módok is, és az átvételkor a mobil POS bankkártyás fizetés, ami gyors, kényelmes és biztonságos.

Az online vásárlók körében népszerűek a hasznos szolgáltatások is. Ilyen például a Kedvezmény(l)eső! funkció. Az alkalmazás a GRoby webáruházában érhető el, melyre kattintva könnyen lekérheted mentett bevásárlólistád, illetve kedvenc termékeid közül az akciós termékek listáját. Így nem kell folyamatosan böngészned az akciókat, egyszerűen csak megnyitod a Kedvezmény(l)eső!-t, ahol még azt is feltüntetik, hogy az adott akciós termékek megvásárlásával együttesen mekkora összeget takaríthatsz meg, illetve átlagosan mekkora árengedményt érhetsz el.

Az internetes bevásárlás persze nem helyettesíti, de kiegészíti a mindennapos vásárlást. A friss pékárut vagy gyümölcsöt például beszerezheted munkába jövet-menet az útba eső kisboltokban, így nem kell külön kitérőt tenned, amivel szintén időt és energiát spórolsz.
Dőlj hátra és rendeld házhoz a bevásárlást kényelmesen!

(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2332512&banner=2332513&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük