Fűszeres sajtropogós
Így nem folyik ki a sajt
Ha gyors, ízletes vacsorát szeretnél, a fűszeres sajtropogóssal nem fogsz mellé. Hidegen, melegen egyformán finom.

Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Emily Ratajkowski még a 80-as évek divatját is szexivé tudja tenni: őrület, milyen ruhákat visel »

Ettől leolvad a zsír: 30 perces kardió torna, ami felpörget, feszesít és erősít »

A kosztümnél izgalmasabbat mutatunk: az örömanya nem csak egyszínű ruhában lehet visszafogottan elegáns »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fűszeres sajtgolyókból nem tudsz eleget készíteni. A masszába keverhetsz még petrezselymet vagy újhagymát is. Rizzsel, salátával, fokhagymás tejföllel még finomabb.

Fűszeres sajtropogós

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg sajt
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál liszt
  • bors
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A sajtot reszeld le, lehetőleg kisebb lyukú reszelőn. A tojást verd fel, és a liszttel, a borssal, a szerecsendióval együtt keverd a sajthoz, majd jól gyúrd össze. A masszából lisztezett kézzel formázz kisebb golyókat, és jól hempergesd meg őket a zsemlemorzsában. 

Egy serpenyőben hevíts olajat, és óvatosan tedd bele a sajtgolyókat. Közepes hőmérsékleten süsd szép pirosra, közben forgasd meg őket. Majd szedd ki papírtörlőre, és csepegtesd le róluk az olajat.  

Ezt is szeretjük