Fűszeres sajtgolyók háromféle sajtból: isteni vendégváró 15 perc alatt
Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra: a fűszeres, színes sajtgolyókat előre is elkészítheted.

Fűszeres sajtgolyók háromféle sajtból: isteni vendégváró 15 perc alatt
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Köldökig kivágott ruhában szexiskedik Olivia Palermo »

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem kell sütni, főzni, nincs vele semmi macera, csak keverd össze a hozzávalókat. A fűszeres sajtgolyók remek partifalatok, amikkel mindig hatalmas sikerre számíthatsz. Minél színesebb, annál jobban mutat a hidegtálon. A sós, pikáns finomságra a bor és a pezsgő is jól csúszik.

Hozzávalók 25 darabhoz:

A sajtgolyókhoz

  • 15 dkg tehéntúró
  • 10 dkg juhtúró
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg krémsajt
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 evőkanál tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • szerecsendió

A forgatáshoz

  • pirospaprika
  • petrezselyemzöld
  • reszelt sajt
  • szezámmag
  • zöldfűszerek
Recept idők

Elkészítés:

A kétféle túrót rakd egy tálba, és villával nyomkodd össze. Tedd hozzá a reszelt és a krémsajtokat. Gyúrd össze, majd lazítsd a masszát tejföllel. Arra azért ügyelj, hogy ne legyen túl lágy a keverék. Ízesítsd zúzott vagy reszelt fokhagymával, szerecsendióval és borssal. Ha szükséges, sót is adhatsz hozzá.

Nedves kézzel formázz a masszából kisebb golyókat, majd forgasd meg aprított petrezselyemben, pirospaprikában, reszelt sajtban, zöldfűszerekben, szezámmagban vagy ezek keverékében. Rendezd egy tálra, és tedd a hűtőbe legalább négy-öt órára, hogy az ízek jól összeérjenek.

Blog.hu ajánló