Így használd a mosogatógépedet, hogy pénzt és időt spórolhass vele!
Nem mindegy, hogyan használod a mosogatógépedet. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte minden nő ismeri a mondást, miszerint a mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja. Az is biztos, hogy ha valaki egyszer rákapott a használatára, többé nem szeretne lemondani róla. A mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat percekre redukálja, és a koszos edények sikálásának is búcsút inthetsz.

Ha férjedet racionális érvekkel akarod rábírni eme csodás szerkezet megvásárlására, általában a víz-, és energiatakarékosságot szokás érvként felemlegetni. De mi inkább az időt szeretjük, amit megspórol. Segítségével több időt tölthetsz te is aktívan gyermekeiddel, pároddal, vagy éppen pihenhetsz.

Azt könnyű belátni, hogy a mosogatógép könnyebbé teszi az életet! De mit tehetsz te érte, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el egyáltalán nem irigyelt feladatát?

Tegyél jót mosogatógépednek!

Havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet! A Finish® mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

Frissítsd fel mosogatógépedet az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish® citrom és lime mosogatógép-illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni! A kellemetlen szagok megszüntetéséért próbáld ki a semleges illatú Finish® mosogatógép-illatosítót is!

Használd rendszeresen a Finish® öblítőszereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken, poharakon és konyhai eszközökön ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak. Egyszerűen töltsd a Finish® folyadékot az öblítőadagoló rekeszbe, és az öblítőszer minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik - a mosogatás öblítési fázisában -, biztosítva ezzel edényeid tökéletes tisztaságát és fantasztikus ragyogását.

Ellenőrizd rendszeresen, hogy a megfelelő mennyiségű Finish® gépi regeneráló só legyen a mosogatógépben! A nagy szemcsés gépi regeneráló só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish® gépi regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, amely természetes anyagokat tartalmaz, és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish® mosogatószer tisztító hatását. Különösen ajánlott abban az esetben, ha a háztartásodban kemény a víz.

Mosogatógéped azért van, hogy időt és energiát takarítson meg neked! A te dolgod pusztán annyi, hogy a megfelelő adalékanyagokat használd, és havonta pár percet rászánj legjobb barátod tisztítására a tökéletes eredmény elérése érdekében.

A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni. Tégy érte, hogy mosogatógéped dolgozzon érted, ne pedig fordítva!
További információkét látogass el a www.finish.hu weboldalra!

Ezt is szeretjük