Feta sajtos csirkemell mediterrán fűszerekkel - Töltve még jobb
Ha unod az egyszerű sült csirkét, próbáld ki a fűszeres, fetával töltött, tepsis változatot!

Feta sajtos csirkemell mediterrán fűszerekkel - Töltve még jobb
Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Fantasztikus házi hajpakolás egyetlen olajjal: ápol, és serkenti a növekedést »

Jennifer Aniston falatnyi ruhát húzott, és elfelejtett melltartót venni: 49 évesen is észbontó az alakja »

Frissítő, pórusösszehúzó arcmaszk 2 perc alatt: a reggeli rohanásba is belefér »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted a mediterrán konyhát, ez a fetás csirkemell biztosan megfelel az ízlésednek. Ha élveznéd a jó időt, és nem akarsz hosszú órákig a meleg konyhában a főfogásra várni, akkor is tökéletes. Percek alatt összeállítod, a többi már a sütő dolga. Bármilyen zöldségköret jó választás hozzá. A feta miatt külön sózni nem kell.

Feta sajtos csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkemell
  • 15 dkg feta sajt
  • 2 db tejföl
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg spenót
  • bazsalikom
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

Forralj vizet egy nagyobb edényben, és dobd bele pár percre a spenótleveleket, majd szűrd le. A csirkemellet mosd meg, és itasd le róla a nedvességet papírtörlővel. Egy éles, hegyes késsel szúrd fel, tehát a húsba vágj egy mély zsebet. A töltelékhez a fetát morzsold egy tálba, rakd hozzá a tejfölt, a zúzott fokhagymát, a spenótot, a bazsalikomot és az oregánót. Töltsd a zsebekbe a fűszeres fetát, tekerd fel, és rögzítsd hústűvel, hogy ne essen szét.

Egy tálat kenj ki kevés zsiradékkal, rakd bele a csirkemellet, locsold meg kevés vízzel, fedd le alufóliával, és előmelegített sütőben süsd 40 percig. Ha a hús puha, és könnyen beleszalad egy hegyes kés, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg.

Ezt is szeretjük