Egyél egy jót októberben! Országos Étterem Hét ősszel is
3300 forintért ehetsz három fogást Magyarország legjobb éttermeiben az Étterem Hét keretében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári fesztiválok után az ősz általában a gasztronómiáról szól, melynek kiemelkedő eseménye az Országos Étterem Hét.

Idén ősszel ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg az érdeklődők október 13. és 19. között. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3300 forintos áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

A DiningCity nemzetközi étteremajánló már hetedszerre szervezi meg a Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet.

A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listájában. A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin ajánlással rendelkező étteremben is elfogyaszthatja 3300 forintos ebéd- vagy vacsoramenüjét.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátás legmagasabb szintjét. A programban résztvevő kiváló éttermek a kínálatuk legjavát ajánlják a vendégeiknek: általában három-négyféle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.

A sokak által megszeretett rendezvény keretében a legutóbbi alkalommal, idén tavasszal már 21900-an látogattak el a résztvevő minőségi éttermek egyikébe.
Sőt, megugrott azoknak a száma is, akik az egy hetes program lehetőségét kihasználva több éttermet is kipróbáltak.

Az Étteremhét sajtóebédjén idén a La Perle Noire látta vendégül az újságírókat, akik végigkóstolhatták a franciás konyhát vivő étterem eseményre szánt menüit, melyben helyett kapott a kacsamáj, a nyúlcomb és még a mélyvacukor is.

Az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon nem lehet asztalt foglalni, erre a célra a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.

Ezt is szeretjük