30 perces, duplasajtos muffin - Gyorsabb és finomabb, mint a pogácsa
A puha, duplasajtos muffin pikk-pakk elkészül, és remek vendégváró.

30 perces, duplasajtos muffin - Gyorsabb és finomabb, mint a pogácsa
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ingyen fényképezett a kórházi esküvőn a fotós: megható a képek története »

Így tisztítsd meg az elszürkült bizsu ékszert, hogy újra fényes legyen »

Kétszer olyan tömött lesz a copf, ha így csinálod: rövidebb hajból az igazi »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs kedved vagy időd pogácsakészítéssel bajlódni, válaszd a duplasajtos muffint. Pár perc alatt összeállítod a tésztát, és gyorsan meg is sül. Kiváló sörkorcsolya, illetve különleges partifalat, amiből mindenki szívesen megeszik még egyet.

Hozzávalók 12 darabhoz:

  • 1 bögre liszt
  • 1 bögre natúr joghurt
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 2 db tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál oregánó
Recept idők

Elkészítés:

A kétféle sajtot reszeld le, a vajat pedig keverd habosra a tojással. Add hozzá a joghurtot és a sütőporral vegyített lisztet. Szórd bele a bazsalikomot, az oregánót, a sót és a reszelt sajt felét, majd dolgozd össze a masszát. 
 

Egy muffinsütőt bélelj ki kapszlikkal, és adagold bele a tésztát. A maradék sajtot szórd a süti tetejére. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg körülbelül 20 perc alatt. Ha a muffin szép barna, és belül is átsült, tehát tűpróba során nem ragad a tűre vagy a késre massza, vedd ki a sütőből. Ha kicsit már kihűlt, szedd le róla a papírt. 

Blog.hu ajánló