10 perces, házi pohárkrém kétféle csokiból: jobb, mint a puding
Édesítsd meg a napodat a percek alatt összedobható, kétszínű, csokis pohárkrémmel!

10 perces, házi pohárkrém kétféle csokiból: jobb, mint a puding
Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

40 évesen leöregezték, 60 felett újra a márka arca lett a gyönyörű színésznő »

Színvédő termékek festett hajra: így késleltesd a kifakulást »

Ez a legjobb alakformáló szoknyafazon: fiús és nőies csípőn is jól mutat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sokkal elegánsabb és csábítóbb lesz a pohárkrém, ha kétféle, fehér- és étcsokiból készíted. Ráadásul hamarabb összedobod, mint a legegyszerűbb sütit. A pohár aljába és a csokis rétegek közé morzsolhatsz kekszet, a díszítéshez pedig engedd el bátran a fantáziádat.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg mascarpone
  • 10 dkg étcsoki
  • 10 dkg fehércsoki
  • 5 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
Recept idők

Elkészítés:

A fehércsokit tördeld apróra, rakd egy lábosba, és vízgőz felett olvaszd fel. Húzd le a tűzről, és várd meg, míg langyosra hűl. Az étcsokival is hasonlóan járj el. A tejszínt verd kemény habbá a cukorral, és a felét keverd a fehércsokihoz, add hozzá a mascarponét is, és dolgozd homogénné a masszát. A tejszín másik felét pedig rakd az étcsokihoz, és keverd simára a krémet.
 

Rétegezd a kétféle masszát kelyhekbe vagy mutatós tálkákba. Mindegyik tetejét díszítheted tejszínhabbal, gyümölcsökkel. Feltétlenül tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek, a krém pedig megdermedjen.

Blog.hu ajánló