A legfinomabb, kétösszetevős csokoládékrém tortába, sütire, magában - Ilyen jót még nem ettél
Végre egy mennyei csokikrém, amit a laktózérzékenyek is megehetnek!

A legfinomabb, kétösszetevős csokoládékrém tortába, sütire, magában - Ilyen jót még nem ettél
Ez is érdekelhet

Távolból csukni-nyitni? Hasznos és kényelmes választás az okos tetőablak (x)

A magyar irodalom gyöngyszeme (x)

Teszteld le bőröd állapotát! (x)

Figyelem: neked sem egyenesek a lábujjaid? (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

beauty and style

Simábbnak tűnik a pattanásos, hepehupás bőr, ha így kerül fel rá a smink: finom alapozással is jó fedést lehet elérni »

Csodaszép frizurák minden alkalomra, rövid hajból: a konty sem lehetetlen »

Egyetlen mozdulat, és eltűnik a hasi zsírpárna: a teltkarcsú modell öltözködési trükkjei aranyat érnek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A lágy csokikrémnek a kókusztejtől igazán különleges lesz az aromája. Ezt az alapreceptet kedvedre variálhatod: ízesítheted fahéjjal, vaníliával vagy éppen naranccsal. Az elkészítése csak pár percet vesz igénybe, és legalább ilyen gyorsan el is fogy. A receptbe a kókusztej zsíros része kerüljön, kókuszital nem jó hozzá!

Csokoládékrém recept

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg étcsokoládé 70%-os
  • 4 dl kókusztej
Recept idők

Elkészítés:

A kókusztejet vízfürdő felett kezdd el melegíteni, Ha már olvad, tördeld bele a csokoládét, és kevergesd. Várd meg, amíg olyan nem lesz, mint a forró csoki, szép, homogén és fényes. Ha akarsz keverhetsz bele egy kevés cukrot, illetve most add hozzá a fűszereket.
 

Ezuzán vedd le a tűzről és hagyd hűlni. Ha már langyos, mehet a hűtőbe. Pár óra alatt megdermed, és kész is van a tökéletes, jól formázható csokikrém.

Ezt is szeretjük