A legfinomabb, kétösszetevős csokoládékrém tortába, sütire, magában - Ilyen jót még nem ettél
Végre egy mennyei csokikrém, amit a laktózérzékenyek is megehetnek!

A legfinomabb, kétösszetevős csokoládékrém tortába, sütire, magában - Ilyen jót még nem ettél
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

Arcszérum kávézaccból és avokádómagból? Újrahasznosítás már a szépségápolásban is »

Mellélőtt szettjével a gyönyörű színésznő: mi történt Chloë Moretz stílusérzékével? »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A lágy csokikrémnek a kókusztejtől igazán különleges lesz az aromája. Ezt az alapreceptet kedvedre variálhatod: ízesítheted fahéjjal, vaníliával vagy éppen naranccsal. Az elkészítése csak pár percet vesz igénybe, és legalább ilyen gyorsan el is fogy. A receptbe a kókusztej zsíros része kerüljön, kókuszital nem jó hozzá!

Csokoládékrém recept

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg étcsokoládé 70%-os
  • 4 dl kókusztej
Recept idők

Elkészítés:

A kókusztejet vízfürdő felett kezdd el melegíteni, Ha már olvad, tördeld bele a csokoládét, és kevergesd. Várd meg, amíg olyan nem lesz, mint a forró csoki, szép, homogén és fényes. Ha akarsz keverhetsz bele egy kevés cukrot, illetve most add hozzá a fűszereket.
 

Ezuzán vedd le a tűzről és hagyd hűlni. Ha már langyos, mehet a hűtőbe. Pár óra alatt megdermed, és kész is van a tökéletes, jól formázható csokikrém.

Ezt is szeretjük