Így készítsd otthon a csupa csokis lávasütit
Így lesz könnyű és folyós
A látványos édesség gyorsan elkészíthető, azonban nagyon oda kell rá figyelned.
- Szuper könnyű hidratálók: pótolják az elvesztett nedvességet, és ragyogóvá teszik a bőrt – Árakkal, lelőhelyekkel »
- A Stranger Things 20 éves színésznőjét így nem láthattad a sorozatban: Sadie Sink dögös, nőies ruhákra váltott »
- Az 52 éves Naomi Campbell piszkosul szexi, pedig csak a lábát villantja meg: ez lesz az őszi divat »

- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
- 5 kérdés, ami megmutatja, mennyire intelligens valaki - Hány igen válaszod lett?
- Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében
Az édes, omlós folyós finomságnak képtelenség ellenállni, ha pedig egyszer sikerült, utána mindig fog, és lenyűgözheted vele ismerőseidet, barátaidat.
Vaníliafagyival tálalva még látványosabb és finomabb.
Csokiszuflé
Hozzávalók:
- 20 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
- 8 dkg liszt
- 5 dkg vaj
- 5 tojás
- 1 csipet só
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A vajat olvaszd fel egy edényben, vízgőz felett, ehhez tégy egy nagyobb lábasba vizet forrni, majd amikor elérte a megfelelő hőfokot, tegyél fölé egy másikat.
Ebbe tedd a vajat, és darabold hozzá a csokit. A tojásokat válaszd ketté, és a sárgájákkal keverd el az olvasztott csokoládét. A fehérjéket verd a só társaságában kemény habbá, majd ezt is add a csokihoz, utána pedig szitáld hozzá a lisztet is.
Amikor kész, a sütőt melegítsd elő 240 fokra, a krémet pedig töltsd kis átmérőjű, tűzálló edénykékbe. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd tedd bele a tálkákat, és told be a sütőbe. Öt perc után vedd ki, de még ne nyúlj az édességhez, hanem újabb öt perc elteltével tálald, így lesz a legjobb.
Csoki csoki hátán
Isteni édességek a világ legkedveltebb alapanyagával.
OLVASD EL EZT IS!

- kakaó
- meggy
A márványos piskóta receptje

- eper
- áfonya