Élményfőzés Wossala Rozinával: Te mit főznél ki belőle? (x)
Isteni ételeket készíteni gyorsan és egyszerűen is lehet. Lesd el te is Wossala Rozina receptötleteit!

IMG 6992
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Méregtelenítő arcradír zöld teával: mindent kiseper a pórusokból, és nem szárítja a bőrt »

5 éves gyerekek bányásszák a szemfestékek alapanyagát: csúf igazság a kozmetikai iparról »

Így viselik a párizsi nők idén a feketét: sikkes és egyáltalán nem gyászos »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A téli hónapok során is nélkülözhetetlen a szervezet feltöltése egészséges ételek által, még az év végi hajrában is. Mégis hogyan? Ezt a kérdéskört járja körbe a Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampánya, melynek keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való, a végeredmény pedig fejedelmi. Az együttműködés egy élményfőzéssel egybekötött sajtóeseménnyel zárult.

A Te mit főznél ki belőle? koncepció fókuszában a Bonduelle Vapeur termékcsaládja áll, melynek jellegzetessége, hogy ezeket a zöldségeket gőzben párolják, ezáltal jobban megőrzik friss ízüket, természetes színüket, és ropogósak maradnak. A kampány nemcsak arra ösztönzi az embereket, hogy rendszeres zöldségfogyasztókká váljanak, hanem arra is, hogy megmutassák, mire képesek a konyhában, illetve, hogy a főzést kihívás helyett - még a rohanó hétköznapokon is - egyfajta élménnyé alakítsák.

Könnyen elkészíthető, tápláló ételek

- Kiemelten fontosak a mindennapi élethelyzetek, hiszen a rohanó hétköznapokban a tudatos táplálkozást sok esetben felváltják a kevésbé egészséges, zöldségekben szegény étkezések. Kezdetek óta szívügyünk a zöldségfogyasztás, és többek között erre is szeretnénk inspirálni a fogyasztókat. Könnyen elkészíthető és tápláló ételek receptjeivel szeretnénk alternatívákat kínálni a zöldségfogyasztásra, amikből választhatnak, vagy inspirációt meríthetnek, megmutatva, hogy ők mit és hogyan főznének zöldségeinkből - mondta Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

A szervezet és egyben az őszi-téli kamra feltöltését szorgalmazó kampányhoz a Reggeli egyik háziasszonya és a Profi a konyhámban műsorvezetője, Wossala Rozina csatlakozott. A speciális, hatrészes, mini receptvideó-sorozat célja, hogy megkönnyítse a párok, családok vagy akár a baráti társaságok mindennapjait, és rávilágítson arra, hogy a konzervzöldségek nemcsak költségtakarékosak, de, mivel maximum fél nap alatt kerülnek a termőföldről a dobozba, magasabb tápértékűek, mint a napokig a pulton tárolt társaik.

- Néha nem gondolunk bele, mennyire gyorsan és egyszerűen össze lehet dobni otthon egy vacsorát vagy egy ebédet. Minden a jó alapanyagokon múlik! A Bonduelle keményen dolgozik azért, hogy a legrövidebb időn belül a legjobb minőségű zöldségeket zárja dobozba, ezért örömmel vágtam bele a Te mit főznél ki belőle? kampányba, ahol bebizonyítottuk, hogy mennyire gyorsan és egyszerűen lehet isteni ételeket varázsolni!

A résztvevők egy kellemes hangulatú élményfőzés keretében tapasztalhatták meg, hogy rövid idő alatt is könnyen finom és izgalmas fogások készíthetők a Vapeur gőzben párolt zöldségekből.

Az eseményen elkészített fogások, a Hamis toszkán Panzanella és a Penne Piselli névre hallgató ínyencségek receptjei a Bonduelle Facebook-oldalán érhetők el. Te mit főznél ki belőle?

Ezt is szeretjük