Főzésmentes tejszínes barackrémleves
A melegben édesség helyett is jó
Nyáron a barackkrémleves ideális. Nem kell főzni, csak hűteni.

Főzésmentes tejszínes barackrémleves
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

Így lehet gyönyörű egy telt nő fehérneműben - Különleges fotók »

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csupa jót ígér, ha a tikkasztó kánikulában a menü hideg baracklevessel kezdődik. Mivel nem kell főzni, vitaminban gazdag. Cukor helyett mézzel is édesítheted. Ha csak felnőttek fogyasztják, önthetsz hozzá kevés bort vagy pálinkat. Próbáld ki sárga- és őszibarackkal is!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg őszibarack
  • 2 dl habtejszín
  • 2 dl víz
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 3 szegfűszeg
  • fél zacskó főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 teáskanál vanília aroma
Recept idők

Elkészítés:

A barackot mosd meg, hámozd meg, és vágd kisebb darabokra. Turmixold össze a tejszínnel. Add hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, ízesítsd fahéjjal, szegfűszeggel. Arra ügyelj, hogy ne rakj hozzá túl sokat, mert akkor a leves keserű lehet. Szórd hozzá a pudingport. Ha egy egész zacskót hozzáteszel, sűrűbb lesz.

Önts hozzá vizet, és keverd jól össze. A víz mennyiségével is variálhatsz a leves állagán. Habosítsd mixerrel. Öntsd tálkákba, és tedd a hűtőszekrénybe legalább egy órára. Tálalás előtt díszítsd mentával, tejszínhabbal, vagy barackdarabokkal is kínálhatod.

Blog.hu ajánló