Mennyei kevert süti érett banánnal a tésztájában: 15 perc munka van vele
Ez a villámgyors kevert süti a legjobb dolog, ami az érett banánnal történhet.
Ha van otthon néhány puha, esetleg enyhén barnulófélben lévő banánod, süss belőlük kevert sütit! Ehhez az édességhez semmi extra hozzávalóra nem lesz szükséged, csak keverd össze az alapanyagokat, és told be a sütőbe.
Banános kevert süti
Hozzávalók
- 30 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 5 banán
- 4 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 180 fokra. A margarint keverd habosra a kétféle cukorral. Négy puha banánt villával törj össze, add a cukros margarinhoz, üsd bele a tojásokat, és keverd el. A lisztet szitáld át, add hozzá a sütőport, és folyamatos keverés mellett adagold a banános keverékhez. Egyengesd el a tésztát sütőpapírral kibélelt tepsiben. A kimaradt banánt karikázd fel, oszd el a massza tetején, és told a sütőbe nagyjából 25 percre, amíg a beleszúrt villára már nem ragad rá a tészta.
A búzadara-alapú sütemény is finom szaftos lesz, ha a tésztájába banánt keversz.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció