A legfinomabb almás sütik a nagyi konyhájából
Képek és receptek
A gőzölgő almás pite illata a rossz napokat is csodássá teheti.

Dia

	Almás-túrós sütemény	A túró remekül illeszkedik bármilyen gyümölccsel, ha süteményről van szó. Nincs ez máshogy az alma esetében sem, együtt remek párost alkotnak, amiből az elkészültét követő pár órán belül jó eséllyel egy morzsa sem marad.

Almás-túrós sütemény

A túró remekül illeszkedik bármilyen gyümölccsel, ha süteményről van szó. Nincs ez máshogy az alma esetében sem, együtt remek párost alkotnak, amiből az elkészültét követő pár órán belül jó eséllyel egy morzsa sem marad.

Dia

	Almás-habos bögrés sütemény	Ezt a süteményt akkor is össze tudod dobni, ha még nem találkoztál sütővel, és a mértékegységekkel is problémáid vannak. Egy bögrére lesz csak szükséged, ezt nem tudod elrontani!

Almás-habos bögrés sütemény

Ezt a süteményt akkor is össze tudod dobni, ha még nem találkoztál sütővel, és a mértékegységekkel is problémáid vannak. Egy bögrére lesz csak szükséged, ezt nem tudod elrontani!

Dia

	Almás lepény	A kelt tésztára halmozott almareszelék az egyik legrégebbi és legfinomabb süteményeink egyike, és persze az egyik legjobb dolog, amit almából készíthetsz.

Almás lepény

A kelt tésztára halmozott almareszelék az egyik legrégebbi és legfinomabb süteményeink egyike, és persze az egyik legjobb dolog, amit almából készíthetsz.

Dia

	Almás muffin	Muffint szinte bármiből készíthetsz, így almából is, a klasszikus tésztába keverj jó sok gyümölcsöt, szórd meg egy kis fahéjjal, told be a sütőbe, és máris mennyei illat lengi majd körbe a konyhádat.

Almás muffin

Muffint szinte bármiből készíthetsz, így almából is, a klasszikus tésztába keverj jó sok gyümölcsöt, szórd meg egy kis fahéjjal, told be a sütőbe, és máris mennyei illat lengi majd körbe a konyhádat.

Dia

	Almás pite	A két tésztaréteg közé sütött reszelt alma generációk óta mindenki kedvence. Persze a nagyi készíti a legjobbat, de azért próbálkozz te is bátran, előbb-utóbb olyan lesz, amilyennek szereted.

Almás pite

A két tésztaréteg közé sütött reszelt alma generációk óta mindenki kedvence. Persze a nagyi készíti a legjobbat, de azért próbálkozz te is bátran, előbb-utóbb olyan lesz, amilyennek szereted.

Dia

	Töltött sült alma	Az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogy almás édességet készíts, csak fogd az almát, pakold meg olyan dolgokkal, amiket szeretsz, aztán told be a sütőbe, és már nincs is más dolgod, csak kivárni, hogy megsüljön.

Töltött sült alma

Az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogy almás édességet készíts, csak fogd az almát, pakold meg olyan dolgokkal, amiket szeretsz, aztán told be a sütőbe, és már nincs is más dolgod, csak kivárni, hogy megsüljön.

Dia

	Tarte tatin	A franciák almás pitéje sem egy bonyolult darab, cserébe azonban igazán látványos és persze zseniális édesség, próbáld ki bátran, szinte képtelenség elrontani!

Tarte tatin

A franciák almás pitéje sem egy bonyolult darab, cserébe azonban igazán látványos és persze zseniális édesség, próbáld ki bátran, szinte képtelenség elrontani!

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: