A legjobb hó végi fogások

7 kép és recept a szűkösebb napokra

Ha már kifogyóban a családi kassza, akkor se aggódj, gazdaságosan is főzhetsz finomat!

Dia

	Paradicsomleves	A borzasztó egyszerűen elkészíthető és tényleg fillérekből összedobható paradicsomleves gyakorlatilag bármilyen vacsorához vagy ebédhez remek előétel, amit ráadásul mindenki szeret, egy kis friss bazsalikommal megbolondítva pedig igazán ízletes fogás. Így készítsd hagyományos módon, így pedig egy kicsit máshogy!

Paradicsomleves

A borzasztó egyszerűen elkészíthető és tényleg fillérekből összedobható paradicsomleves gyakorlatilag bármilyen vacsorához vagy ebédhez remek előétel, amit ráadásul mindenki szeret, egy kis friss bazsalikommal megbolondítva pedig igazán ízletes fogás. Így készítsd hagyományos módon, így pedig egy kicsit máshogy!

Dia

	Tejfölös zöldbableves	Ez egy jóval laktatóbb leves, ami akár komplett vacsora is lehet, ha még egy kis virslivel vagy kolbásszal gazdagítod, és kenyeret is fogyasztasz mellé. Sok tejföllel és sok-sok zöldbabbal és egyéb zöldséggel a legjobb és a leglaktatóbb. Ide kattintva megtalálod a receptjét!

Tejfölös zöldbableves

Ez egy jóval laktatóbb leves, ami akár komplett vacsora is lehet, ha még egy kis virslivel vagy kolbásszal gazdagítod, és kenyeret is fogyasztasz mellé. Sok tejföllel és sok-sok zöldbabbal és egyéb zöldséggel a legjobb és a leglaktatóbb. Ide kattintva megtalálod a receptjét!

Dia

	Hamis carbonara spagetti	Ha spórolós időszak jön, akkor a tésztaételekkel érdemes barátkoznod, hiszen a tészta egyik leggazdaságosabban elkészíthető alapanyag, ami ráadásul mindennel finom. A hamis carbonara pedig tényleg borzasztó egyszerűen, alig pár hozzávalóból tökéletesre készíthető, ízletes fogás, amit akár a munkahelyedre is magaddal vihetsz másnapi ebédnek. Így készítsd ezt az egyszerű finomságot!

Hamis carbonara spagetti

Ha spórolós időszak jön, akkor a tésztaételekkel érdemes barátkoznod, hiszen a tészta egyik leggazdaságosabban elkészíthető alapanyag, ami ráadásul mindennel finom. A hamis carbonara pedig tényleg borzasztó egyszerűen, alig pár hozzávalóból tökéletesre készíthető, ízletes fogás, amit akár a munkahelyedre is magaddal vihetsz másnapi ebédnek. Így készítsd ezt az egyszerű finomságot!

Dia

	Tojásos nokedli	Ugyan a nyárnak már vége, de a tojásos nokedli bármikor finom, remélhetőleg még tudsz hozzá vásárolni friss fejes salátát, mert azzal az igazi, ha valamiért már nem jutsz hozzá, akkor se keseregj, hiszen egy kis savanyú uborkával is pompás étel ez. Az egyszerű és nagyszerű étel receptjét itt találod!

Tojásos nokedli

Ugyan a nyárnak már vége, de a tojásos nokedli bármikor finom, remélhetőleg még tudsz hozzá vásárolni friss fejes salátát, mert azzal az igazi, ha valamiért már nem jutsz hozzá, akkor se keseregj, hiszen egy kis savanyú uborkával is pompás étel ez. Az egyszerű és nagyszerű étel receptjét itt találod!

Dia

	Lecsós máj	Attól, hogy gazdaságos vacsorát készítesz, még nem kell lemondanod a húsokról sem, hiszen remek ételeket készíthetsz például csirkeszárnyból, sertésoldalasból vagy a vasban gazdag csirkemájból is. Ez utóbbi minden szempontból tökéletes választás, hiszen a máj mindig olcsón beszerezhető, a hozzá szükséges zöldségek is, és nemcsak finom, hanem egészséges és laktató vacsorát is adnak. Kövesd ezt a receptet, így biztosan sikerülni fog!

Lecsós máj

Attól, hogy gazdaságos vacsorát készítesz, még nem kell lemondanod a húsokról sem, hiszen remek ételeket készíthetsz például csirkeszárnyból, sertésoldalasból vagy a vasban gazdag csirkemájból is. Ez utóbbi minden szempontból tökéletes választás, hiszen a máj mindig olcsón beszerezhető, a hozzá szükséges zöldségek is, és nemcsak finom, hanem egészséges és laktató vacsorát is adnak. Kövesd ezt a receptet, így biztosan sikerülni fog!

Dia

	Leveles tésztás sütemények	Az édességekről sem kell lemondanod, ha spórolni szeretnél. Ha a pénz mellett az időből is kevés áll rendelkezésedre, nos, azokra a helyzetekre találták ki a leveles tésztás süteményeket, hiszen borzasztó egyszerűen csak meg kell töltened a kész tésztalapokat bármilyen gyümölccsel vagy gyümölcsbefőttel, behajtogatni, a többit pedig a sütő elintézi. Itt a szilvás változat receptje, de bármilyen gyümölccsel finom lesz a végeredmény.

Leveles tésztás sütemények

Az édességekről sem kell lemondanod, ha spórolni szeretnél. Ha a pénz mellett az időből is kevés áll rendelkezésedre, nos, azokra a helyzetekre találták ki a leveles tésztás süteményeket, hiszen borzasztó egyszerűen csak meg kell töltened a kész tésztalapokat bármilyen gyümölccsel vagy gyümölcsbefőttel, behajtogatni, a többit pedig a sütő elintézi. Itt a szilvás változat receptje, de bármilyen gyümölccsel finom lesz a végeredmény.

Dia


            	Muffin bármivel
            	Szerencsére muffint is süthetsz, bármilyen vészterhes idők is köszöntenek a családi kasszára, a jellegzetes kosárkákban sült édességet egészen olcsón is összedobhatod, az íz pedig minden problémát feledted. Dobd fel bármivel, ami otthon megtalálható, mogyoróval, dióval, gyümölcsdarabkákkal, ami csak jólesik. Itt az alaprecept, variáld kedvedre!
            	Egy muffin ebből körülbelül 50 forintra jön ki.

Muffin bármivel

Szerencsére muffint is süthetsz, bármilyen vészterhes idők is köszöntenek a családi kasszára, a jellegzetes kosárkákban sült édességet egészen olcsón is összedobhatod, az íz pedig minden problémát feledted. Dobd fel bármivel, ami otthon megtalálható, mogyoróval, dióval, gyümölcsdarabkákkal, ami csak jólesik. Itt az alaprecept, variáld kedvedre!

Egy muffin ebből körülbelül 50 forintra jön ki.

Ezt is szeretjük
Fotó: