A legfinomabb 10 perces olasz süti, ami mindenkinek ízleni fog
Észre sem veszed, és máris elkészül!
Vagy ha megkívántál valami édeset.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha hirtelen vendégségre kerül a sor, senki nem várja el tőled, hogy profi süteménykreációkkal várd az érkezőket. Ebéd vagy vacsora után is sokan kívánják az édességet, ezért jó, ha van a tarsolyodban egy könnyen elkészíthető recept, amit bármikor bevethetsz.

Csokis bögrés süti, kizárólag olaszosan

Hozzávalók

  •  4 evőkanál finomliszt
  •  2 evőkanál kakaópor
  •  2 evőkanál cukor
  •  2 evőkanál tej
  •  2 evőkanál étolaj
  •  1 késhegynyi sütőpor
  •  1 tojás

Az elkészítés ideje:

10 perc

Az elkészítés menete:

A száraz hozzávalókat alaposan keverd össze a bögrében, majd üsd rá a tojást. Erre jöhet a tej és az olaj, majd az egészet keverd össze ismét jó alaposan, hogy ne legyen csomós. Ha kicsöppent, vagy ráfolyt a bögre oldalára, töröld le, nehogy ráégjen. Ez a massza a mikróban 500 watton három perc alatt készre sül. Na de hogyan tedd olaszossá?

A legkedveltebb olasz csoki ízek között van a narancsos, így ha kandírozott narancshéjat szórsz a masszába, máris különlegessé tetted! A másik nagyon ízletes megoldás, ha mascarponéval tálalod a kész süteményt, esetleg kókusszal vagy egy kis vaníliaaromával dobod fel. Ezekkel biztosan nem nyúlsz mellé!

Gianni Annoni: Olaszul l'enni jó

Friderikusz Sándor műsorában ismerte és szerette meg a magyar közönség a folyton mosolygó és viccelődő olaszt. Gianni Annoni mára a Pomo D'oro étterem tulajdonosa. Most megjelenő könyvében a hagyományos olasz receptek mellett családjáról és gasztronómiai sikertörténeteiről is mesél.

Gianni Annoni: Olaszul l'enni jó című könyve hamarosan a boltokban!
(Kossuth Kiadó, 6900 forint)
Ezt is szeretjük