5 mennyei házi szendvicskrém
Nem szeretnél főzni, vagy nincs kedved sokat enni a szilveszteri vacsora előtt, akkor jól jöhet néhány finom szendvicskrém.
- A sikkes letisztult szabású ruha sohasem kevés, ilyen nőies tud lenni: 3 inspiráló, gyönyörű fazon hírességektől »
- A szezon legnőiesebb cipői, amiket a francia nők irtó sikkesen viselnek: csinos kis fazonok árakkal »
- Ezzel egészítsd ki az edzést, ha keskenyebb karokat, tónusosabb vállakat szeretnél nyárra: 7 súlyzós gyakorlat otthonra »

- Végleg törlődhet a Gmail-fiókod összes levele, ha ezt csinálod: több milliárd ember érintett
- Gyerekként a Barátok közt Berényi Danija volt: ennyit változott 24 év alatt Váradi Zsolt
- Orosz Barbara ilyen gyönyörű menyasszony volt: férjével először szerepelt címlapon
- Nagy áremelést jelentett be a Vodafone: ezeket az ügyfeleket fogja érinteni
- Villámgyors KRESZ-teszt: megelőzhetsz egy balra kanyarodó gépkocsit, ha ezt a táblát látod?
Tojáskrém
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál tejföl
- 1 teáskanál mustár
- petrezselyem
- bors
- só
Főzd a tojásokat 10 perc alatt keményre. Pucold meg őket, és villával nyomkodd össze lehetőleg minél alaposabban.
Add hozzá a vajat, a tejfölt, a mustárt és az apróra vágott petrezselymet. Keverd el jól a krémet, végül ízesítsd sóval, borssal.
Köménymagos kőrözött
Hozzávalók:
- 25 dkg félzsíros tehéntúró
- 1 kis natúr joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- kevés vaj
- petrezselyem
- köménymag
- fűszerpaprika
- só
A túrót törd össze villával, keverd hozzá a joghurtot, a vajat, az apróra vágott vöröshagymát, fűszerezd sóval, borssal, köménymaggal és fűszerpaprikával. Alaposan keverd össze, hogy minél krémesebb állagú legyen. Végül szórd meg apróra vágott petrezselyemmel.
Padlizsánkrém
Hozzávalók:
- 5 db közepes padlizsán
- 25 dkg vaj
- 8-10 evőkanál majonéz
- 4-5 evőkanál mustár
- 3-4 gerezd fokhagyma
- bors
- só
A padlizsánokat villával szurkáld meg, és előmelegített sütőben a rácson süsd addig, amíg meg nem puhulnak teljesen. Közben a fokhagymát fokhagymanyomón passzírozd át, tedd egy tálba, add hozzá a mustárt, a majonézt és a vajat. A megsült, kicsit kihűlt padlizsánokat hámozd meg, és add hozzá a tál tartalmához. Pépesítsd az egészet kézi mixerrel, majd ízesítsd sóval és borssal. Hagyd kihűlni, és tedd hűtőbe 1-2 órára.
Tonhalkrém ananásszal
Hozzávalók:
-
2 tonhalkonzerv
-
1 kicsi ananászkonzerv
-
1 kis fej lilahagyma
-
3 cikk fokhagyma
-
3 evőkanál majonéz
-
1 evőkanál mustár
-
1 teáskanál citromlé
A tonhalat tedd egy kisebb tálba, és villával törd össze. Az ananászt, a hagymát, a fokhagymát aprítóval darabold fel, majd keverd hozzá a halhoz. Végül add hozzá a majonézt, a mustárt és a citromlét. Keverd össze jól, majd tedd hűtőbe 1-2 órára, hogy az ízek összeérjenek.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Karfiolkrém
Hozzávalók:
-
1 nagy karfiol
-
2 nagyobb fej hagyma
-
1 tubus majonéz
-
1 nagy doboz tejföl
-
bors
-
só
A karfiolt darabokra vágva sós vízben főzd puhára, majd szűrd le, és turmixold össze. Az apróra vágott hagymát add hozzá a karfiolhoz, majd öntsd rá a majonézt és a tejfölt. Keverd össze jól.
OLVASD EL EZT IS!

- saláta
- egészséges recept
4 klasszikus saláta receptje

- zöldség
- csirkemell
4 húsos saláta, ami megkönnyíti a fogyókúrát

- spenót
- csirke