Zöldborsófőzelék zabpehelyfasírttal

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Krisztofer már szalad (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Újból fehér lesz a ruha besárgult hónalja, ha ezt használod rá: csak a konyháig kell menni érte »

Mélyen hidratálják a bőrt és csökkentik a ráncokat: ceramidok nélkül nincs szép bőr »

Szuper egyszerű félkonty sietős napokra: 5 perc alatt elkészülsz vele »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ritkán veszek fasírtport, azonban egy villámgyors ebéd elkészítésénél nagy segítség, hiszen mire a borsó megfőtt, a fasírt is elkészült.

Zöldborsófőzelék zabpehelyfasírttal

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg zöldborsó
  • fél l tej
  • 2-3 ek búzaliszt
  • cukor (opcionális)

A feltéthez

  • 1 cs. fasírtpor
  • 2,5 dl víz

A sütéshez

  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A borsót annyi sós vízben tesszük fel főni, hogy ellepje, ha megfőtt, tejből-lisztből habarást készítünk, és ezzel sűrítjük be. Ha szükséges, cukorral ízesítjük.
A fasírtport az utasítás szerint elkészítjük és étolajban kisütjük. Nekem 8 db lett belőle.

Ezt is szeretjük