Banánkenyér
Banánkenyér
Hozzávalók 8 személyre
- 2 db érett banán
- 15 dkg darált dió
- 5 db tojás
- 2 ek xilit/eritrit
- 1 mk szódabikarbóna
- 2 ek gesztenyeliszt
- 2 ek gesztenyeliszt
Elkészítés:
A tojásokat a pürésített banánnal és az olajjal összekeverjük, én robotgéppel csináltam, szépen kihabosította. Hozzáadjuk a szárazanyagokat (darált dió, liszt, szódabikarbóna, xilit) és sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntjük. 160 fokon, kb 50 percig sütjük. Langyosra hűtve szépen szeletelhető.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept