Banánkenyér

Ez is érdekelhet
beauty and style
- A 48 éves Victoria Beckham melltartóban, nyuszifülekkel pózol a címlapon: rég láttunk róla ilyen szexi, bevállalós képeket »
- A farmerdzseki megunhatatlan klasszikus: a most divatos fazonokat nőies és sportos stílusban is viselheted »
- Pamela Anderson nőies frizuráját sok nő másolta le a ’90-es években: így készítheted el a laza kontyot »

Top olvasott cikkek
- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- Oszvald Marika lánya 43 évesen lett anya: Krisztinának a 11. lombikja lett sikeres
Banánkenyér
Hozzávalók 8 személyre
- 2 db érett banán
- 15 dkg darált dió
- 5 db tojás
- 2 ek xilit/eritrit
- 1 mk szódabikarbóna
- 2 ek gesztenyeliszt
- 2 ek gesztenyeliszt
Elkészítés:
A tojásokat a pürésített banánnal és az olajjal összekeverjük, én robotgéppel csináltam, szépen kihabosította. Hozzáadjuk a szárazanyagokat (darált dió, liszt, szódabikarbóna, xilit) és sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntjük. 160 fokon, kb 50 percig sütjük. Langyosra hűtve szépen szeletelhető.
Még több recept