Meggymártás sült csirkével

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ingyen fényképezett a kórházi esküvőn a fotós: megható a képek története »

Így tisztítsd meg az elszürkült bizsu ékszert, hogy újra fényes legyen »

Kétszer olyan tömött lesz a copf, ha így csinálod: rövidebb hajból az igazi »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg magozott meggy (fagyasztott is lehet)
  • 5 szem szegfűszeg
  • fél rúd fahéj
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 1 csipet só
  • 2 dl kókusztejszín/tejszín
  • 8 dl víz
  • eritrit
  • 8 db csirke alsócomb
  • szárnyas fűszerkeverék
Recept idők

Elkészítés:

A meggyet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, felöntjük a vízzel, sóval, cukorral ízesítjük. Amikor felforr, hozzáadjuk a tejszínben elkevert pudingport, kevés forró levet szedünk rá, majd az egészet ráöntjük a főtt meggyre. Összeforraljuk.

A csirkecombokat ízlés szerint fűszerezzük, és először fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül pár percig grillezzük.

Szerintem jó párosítás a meggymártás és a sült csirkecomb.

Blog.hu ajánló