Magyaros burgonyaleves
Magyaros burgonyaleves
Hozzávalók 4 személyre
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 3 db húsleveskocka
- 2 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 40 dkg csiperkegomba
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A burgonyát, a gombát, a hagymát apróra szeleteljük, a hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a burgonyát és a gombát. Felöntjük húslevessel. Ha nincs, kockát használunk, kb. 20 percig főzzük. Tejfölből, lisztből habarást készítünk, ezután még egyszer felforraljuk. Apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept