Baconbe tekert zöldbab

beauty and style
Top olvasott cikkek

Baconbe tekert zöldbab

Hozzávalók 2 személyre:

  • 60 szál zöldbab
  • 1 csomag bacon szalonna
  • ételízesítő
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl tej
  • reszelt sajt
Recept idők

Elkészítés:

A zöldbab 2 végét levágjuk, és egészben sós, ételízesítős vízben puhára főzzük. Kb. 7-8 szál zöldbabot tekerünk 1 bacon szalonnába. Vajból és lisztből besamel rántást készítünk, és amikor szép aranysárga, akkor a tejjel felengedjük. Csomómentesre keverjük, kicsi sóval, borssal, ízesítjük. A tekercseket tűzálló tálba tesszük, a besamelt rákanalazzuk, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon sütjük. Köretként is ajánlom.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük